Balik Işareti | Define işaretleri ve anlamları

Balik Işareti

grasviti

Kullanıcı
Hattap ustam resim suan yok o yuzden fotografisz bolume tasidim yigenimin tavsiyesi uzerine gittim bir nokta tespit yaptim sinyal aldm ama hala calisma yapmadim birde bunun haritasi var diyorlar onun pesindeyim anliycagin duz bir tas kurumus dere var 10 adim asagisinda

Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafkaslı

Vip Üye
Hattap ustam resim suan yok o yuzden fotografisz bolume tasidim yigenimin tavsiyesi uzerine gittim bir nokta tespit yaptim sinyal aldm ama hala calisma yapmadim birde bunun haritasi var diyorlar onun pesindeyim anliycagin duz bir tas kurumus dere var 10 adim asagisinda

ü

mübarek işaretin durumu ve konumu çok önemlidir

görseli olmayan işaret bu kör birinin iğneyi bulmasına benzer

grasviti

Kullanıcı
Ustam işaret balik uzunlugu 15 cm genisligi 8 cm duz oyma gozleri derye bakiyor daha dogru iki derennin kesiştigi noktaya ben orda bir tespit yaptim zaten hemen derenin solu 30 adimdan sonrasi ormanlik balign kuyrugu yine dere istikamtine bakiyor

Kafkaslı

Vip Üye
Ustam işaret balik uzunlugu 15 cm genisligi 8 cm duz oyma gozleri derye bakiyor daha dogru iki derennin kesiştigi noktaya ben orda bir tespit yaptim zaten hemen derenin solu 30 adimdan sonrasi ormanlik balign kuyrugu yine dere istikamtine bakiyor

bak kardeş ben seni yanlış yönlendirmek istemiyorum eğer resimlersen elimden geleni yaparım Allahın izniyle bu iş nasip işi

Moderatör tarafında düzenlendi:

grasviti

Kullanıcı
Ustam biliyorum fotografsiz yorum zor olur benim asil demek istedigim ben degerli yeri tespit ettim yönü buldum ve tuttum makine bir sinyal verdi.ama hava sartlari musait olamdigindan donus yaptik birinden bir tio aldim birde bunun farkli yerde haritasi oluyormus ama malin oldugu yer degilmis.yani demek iatedigim daha once balik isaretiyle karsilasip degerliyi gectik harita gibi birsey bulan yada varmiymis boyle birsey karsilasan oldumu

grasviti

Kullanıcı
Araziyi tam gezmedim bakinca fotograflar psylasirim bakalim daha karsimiza neler cikacak

Kafkaslı

Vip Üye
sana bir takım sorular sorayım ozaman
1 balık kabarmamı oymamı çizimmi
2 balığın yanında murç izleri varmı
3balığın işaretinin yanında YA V İŞARETİ OLUr yada V oluşturan bir yer olur
4balığın boyu enine
5 balığın kuyruk kısmında kaya varmı varsa hediyesi olur alınmışmı
6 başka işaretler varmı kayda değer bu bilgilere ihtiyaç var mübarek

Üst Alt