Balik Işareti

grasviti

Kullanıcı
Oyma balik murc izi var v seklinde zaten ona dayanark tespit ettim yeri baligin boyu 15 cm eni 8 cm baligin kuyruk kisminda tas yok kople bir araba yarisi buyuklugunde zeminle beraber duz tas hafif meyilli

Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Balik işaretiyle karsilasip islem uygulayan varmi yani krsin cozum yapan

HATTAP KARDEŞİMİZ BEKLEMEDİĞİMİZ YORUMLAR YAPMIŞ.maaşallah ALLAH ilmini artırsın. konuya hakim ve yorumlarından tecrübe damlamış.
balık bir zamanlar resmi kazı aldığımız bir bulguydu. kuyruğunun gerisinde başka bulgular vardı. biri üçgendi. acaba senin balığın yanında ne çıkacak. çağlayanın altında odası vardı. değirmene çağlayanın başından giden su kanalının ,hafif dirsek yapan yerinde .... hamak içinde kız resmi.az üstünde mezarı. gölün ayağında yan kısımda üç basamak,üstünde kuru duvar. gayette lanettayin tarzda olmalarına rağmen ,(çokları önemsemez) basamakların bir kaç m. üstünde kuyu.... gölün akar yönünde bitimine yakın suyun sığlaştığı yerde zeminde sudan görünmeyen tarzda ve üstüne kum vs dolmuş sığ kuyu...gölün karşı tarafında yani derenin diğer yakası, dikili kaya komple işlenmiş kör papaz .bir kısmını yazdığım bulgular,balığı 20-25 m.geçmeyen bulgular. papazın olduğu yerde kurşun harita. bunlardan sadece bir iki tanesi görünürde,diğerleri tecrübenin açığa çıkardığı bulgulardır. geçmişten o güne kadar kimler gelmiş kimler incelemiş. ama bir tane gizemi açığa çıkaran olmamış.
kısaca güzel ve hoş kokular veren bulgu. dokunulmamışsa. orada daha görülmeyen neler var neler. geniş bir alana da hükmeden bir çok gizemler buna bağlı devam eder. selametle..

Kafkaslı

Vip Üye
R
kısaca güzel ve hoş kokular veren bulgu. dokunulmamışsa. orada daha görülmeyen neler var neler. geniş bir alana da hükmeden bir çok gizemler buna bağlı devam eder. selametle..
aynen ikizceli kardeşimin yazdıklarına bire bir katılıyorum
esselamünaleykum
yapma ikizceli kardeşim hani derlerya kelin saçı olsa başını tarardı biz kim bilmek kim siz değerli ustalarımın bilgisi yanında tüm samimiyetimle söylüyorum

grasviti

Kullanıcı
Way ikizceli ustam dokturmussun agzina saglik bu isime cok yariyacak ayrica papaz mezarinida buldum tasin 500 mt ilerisinde yigma ust kisminda meşe agaclari orme taslar vs. yeri dogruladik sonra işlemi resmi izinden sonraya bıraktık. ama baligin oldugu mevkiyi fazla inceleyemedim baligin yanindaki v isartei dere yatagini isarte etti biraz asagi indim iki dere birlesti alet tuttum sinyal aldim sonra zamn olmadigindan biraktik anliyacgin ustam araziyi pek gezmedim zamndan dolayi

Moderatör tarafında düzenlendi:

grasviti

Kullanıcı
ustam anatmana bakilirsa bir deyerli bir mezardanb basediliyor senin isaretinde ordaki cubuklarlan boslu buldun mu .
Ersan ustam aksama kaldigimizdan dolayi baligi cok net inceleyemdim sadce baligin yone ve yaninda v isareti bakarak iki yer tespit ettim biri derenin birlestigi digeride 500 mt ilerde papaz mezarini havlar bir normale gelsin daha cok inclme firswtim.oldugu gibi fotograflarinida paylsirim ozamn degrrli yorumlarinizi yine beklerim

grasviti

Kullanıcı
Hattap usta oyle deme herkezin bilmedigi illaki birsey cikiyor bak biz iki yer tespit ettik ikizceli ustam dokturmus yani her bilgi bir mucevherdir.herkezin bilgisini ihtiyac duyuluyor bazen

ikizceli

Kullanıcı
alta doğru inen yatakta göller varmı bakarsın.bilhassa çevresi kayalık olan. bizde üç tane vardı. bilhassa patika yolun altında kalan da,biraz ayak altında olmayana varsa eğer,çok dikkat et. orada çok net tespit yapmaya çalış. seni kurtarır. neyse çok ileri gitmeyelim,önce bir geziverde sonra gerekirse devam ederiz. son olarak gideceğine göre, tam güney batı istikametine gelen ilk su duruyormu öğrenmeye çalış. çıkma bir sudur. üst zirveye doğru bir noktadan yer altından getirilimiş olduğu için kaybolması ihtimaldir. lakin biraz eskiler bilebilir. eğer belirleyebilirsen,araziyi biraz geniş açılı ,bilhassa güney kısmını 25-30 m. kadar görüntülersin. dürüst ve az insan,acele etmeden bölgede yeterli inceleme. ve azami sabır. bu tavsiyelerimi önemsersen inşaallah hayrına olacaktır. üstte bazı ibareleri çıkardım ve küçük eklemeler yaptım. ağıza ,çok az ,bir kenarında nefes alabileck bir boşluk gerisi fermuar. yazılarına da öyle. yaparmısın. biraz zor diyorsun. demiyorsan da huylu huyundan vaz geçmez değilmi. bir hayırlı hedefimiz varsa,kelpeten bile az gelmeli. anladığını umuyorum.

ikizceli

Kullanıcı
R

aynen ikizceli kardeşimin yazdıklarına bire bir katılıyorum
esselamünaleykum
yapma ikizceli kardeşim hani derlerya kelin saçı olsa başını tarardı biz kim bilmek kim siz değerli ustalarımın bilgisi yanında tüm samimiyetimle söylüyorum
ve aleyküm selam.
estağfirullah Hattap kardeşim. hayatta sırma saçlı olup tarayamayanları da biliriz.
yorumlara pek katılmadığınız için ,işaret bilginiz olup olmadığını bilmiyordum. tespitlerinizden etkilendim ve memnuniyet duydum.
alçak gönüllülüğünüzü biliyorduk. selametle inşaallah.

grasviti

Kullanıcı
Yok ustam gol sadce zamninda ordan iste dere gecmis oda kurumus var ust kisimda patika yolu var ileriye dogru bir su kaynağın var yerden cikma orayida yokladim :) usta ben seni cok iyi anliyorum evet dedigin gibi yapmam lazim usta soyleyecgim cok sey varda yerim daar ustam :) sende beni anla msj atarim sna

Üst Alt