alta doğru inen yatakta göller varmı bakarsın.bilhassa çevresi kayalık olan. bizde üç tane vardı. bilhassa patika yolun altında kalan da,biraz ayak altında olmayana varsa eğer,çok dikkat et. orada çok net tespit yapmaya çalış. seni kurtarır. neyse çok ileri gitmeyelim,önce bir geziverde sonra gerekirse devam ederiz. son olarak gideceğine göre, tam güney batı istikametine gelen ilk su duruyormu öğrenmeye çalış. çıkma bir sudur. üst zirveye doğru bir noktadan yer altından getirilimiş olduğu için kaybolması ihtimaldir. lakin biraz eskiler bilebilir. eğer belirleyebilirsen,araziyi biraz geniş açılı ,bilhassa güney kısmını 25-30 m. kadar görüntülersin. dürüst ve az insan,acele etmeden bölgede yeterli inceleme. ve azami sabır. bu tavsiyelerimi önemsersen inşaallah hayrına olacaktır. üstte bazı ibareleri çıkardım ve küçük eklemeler yaptım. ağıza ,çok az ,bir kenarında nefes alabileck bir boşluk gerisi fermuar. yazılarına da öyle. yaparmısın. biraz zor diyorsun. demiyorsan da huylu huyundan vaz geçmez değilmi. bir hayırlı hedefimiz varsa,kelpeten bile az gelmeli. anladığını umuyorum.