Balta işareti hak.. | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Balta işareti hak..

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bunu şimdi yaziyorsunuz varsayımlar üzerine bizlerde carsayim uzerine yorum istiyorsunuz 🤔 rüya yorumu gibi sonra bölge yaşantısını ve siz arastiracaksiniz var sayim üzerine bizler değil eskiya işinden ben anlamam o ap ayri bir konu teşekkür ediyorum
@OKLiT biraz sakin. Cümle yapında asabiyet ve fevrilik var. Karşımızdakini kırmamaya özen gösterelim. Baltanın sapı olur olmaz diye bir gerçeklik yok. Balta ayrı sapı ayrı da olabilir. Balta ters hilale dayanmışta olabilir dolunaya bakıyorda olabilir. Biraz ezber yürüyorsun buda insanların vebaline girmeye kadar götürür insanı. Bu tür durumlarda sadece görsel istemen kafidir. Zaten görsel mazeretini dile de getirmiş.

@pelteks gelelim sizin konunuza. Aşağılarda bir yerdeyseniz dere kavis ve virajlarında araştırma yapın yüksekteyseniz gürgen meşe palamut ceviz olup olmadığını gözlemleyin. Kayalık alana yakın duran ağaçlara odaklanın.
Bir diğer husus bitki ağaç kaya ve toprak yapısına dair görsellemeler ekleyin. İşaret kısmına alakadar ustalar bakar zaten. Selametle. ✋

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
S.a. dereye yakın bir noktada, insan boyunda yassı kayanın alın kısmında bir adet sapsız odun baltası,yine aynı kayada 40 cm büyüklükte oyma çember-halka,yine aynı kayanın üst kısmında çift taraflı balta mevcut..işaretler net..benzetme değil.
Noktada oynama yok..sadece büyük bir ağaç kesilmiş.

Fotoğraf şimdilik yükleyemiyorum..bu balta işaretlerinin kullanıldığı bir dönem varmıdır..eşkiya işi midir.
Bölgedeki yaşantıyı öğrenmek amacı ile konuyu açtım..
Roni ustanın bitki konusunda ki ustalığını biliyorsunuz, ilk gözleyeceğiniz şey bitkiler olsun. Ne kadar detay verirseniz Roni ustamızda fazlasıyla yardımcı olur.

pelteks

Kullanıcı
@OKLiT biraz sakin. Cümle yapında asabiyet ve fevrilik var. Karşımızdakini kırmamaya özen gösterelim. Baltanın sapı olur olmaz diye bir gerçeklik yok. Balta ayrı sapı ayrı da olabilir. Balta ters hilale dayanmışta olabilir dolunaya bakıyorda olabilir. Biraz ezber yürüyorsun buda insanların vebaline girmeye kadar götürür insanı. Bu tür durumlarda sadece görsel istemen kafidir. Zaten görsel mazeretini dile de getirmiş.

@pelteks gelelim sizin konunuza. Aşağılarda bir yerdeyseniz dere kavis ve virajlarında araştırma yapın yüksekteyseniz gürgen meşe palamut ceviz olup olmadığını gözlemleyin. Kayalık alana yakın duran ağaçlara odaklanın.
Bir diğer husus bitki ağaç kaya ve toprak yapısına dair görsellemeler ekleyin. İşaret kısmına alakadar ustalar bakar zaten. Selametle. ✋
Ustam suyun düz geldiği nokta..zirve nokta sayılır.nasipse ilk fırsatta görüntü paylaşırım

Üst Alt