Balyoz mu? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Balyoz mu?

TRUVA

Admin
Iki resimde birden ayni yeri isaretledim. Sana nokta koydugum kirmizi ve turuncu alan merkez olmak uzere cevresindeki yerleri detayli bol resimle. Ozellikle isaret ettigim noktayi detayli cek. Yakindan gorunce supriz birsey soyleyebilirim. Ihmal etme. @Reedmann arkadasimizin kucuk oyma adindaki konuda kopek kayayi bu tepede goreceksin.parayi yada paraya giden giris o alanda

Ekli dosyalar

• 20241221_000756.jpg
    20241221_000756.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 11
  • 20241221_000431.jpg
    20241221_000431.jpg
    663.3 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

R00T

Vip Üye
Burada çekiç felan yok. Hayvan figürlü kaya çeneyi ayıran kanal . Bu kanal kosesinde bir kasa olması muhtemeldir. Diğer işler için kütle kalemsi kayaliga bak. Açık magaralara içeri zemine dedektörü tutabilirsin.Buralar çoban evi sığınacak yer hükmündedir . Dikdörtgen oyma zemine yakın dibine doğru acabilirsen bir boy kadar aç bak . Yoksa giriş. On duzluge bakarsın .3 basamak yapan yerle iyice ilgilen araştır.

SPARTALI

Kullanıcı
Iki resimde birden ayni yeri isaretledim. Sana nokta koydugum kirmizi ve turuncu alan merkez olmak uzere cevresindeki yerleri detayli bol resimle. Ozellikle isaret ettigim noktayi detayli cek. Yakindan gorunce supriz birsey soyleyebilirim. Ihmal etme. @Reedmann arkadasimizin kucuk oyma adindaki konuda kopek kayayi bu tepede goreceksin.parayi yada paraya giden giris o alanda
Teşekkür ediyorum ustam,resmin bütününe bakış açın farklı, aynı resimden değişik hikayeier çıkarabiliyorsun tebrik ederim. Benzetme de olabilir, gerçekte ...bu sene bitiyor seneye bakalım inşallah.

SPARTALI

Kullanıcı
Burada çekiç felan yok. Hayvan figürlü kaya çeneyi ayıran kanal . Bu kanal kosesinde bir kasa olması muhtemeldir. Diğer işler için kütle kalemsi kayaliga bak. Açık magaralara içeri zemine dedektörü tutabilirsin.Buralar çoban evi sığınacak yer hükmündedir . Dikdörtgen oyma zemine yakın dibine doğru acabilirsen bir boy kadar aç bak . Yoksa giriş. On duzluge bakarsın .3 basamak yapan yerle iyice ilgilen araştır.
Fotoğrafı kendim çektim, kendi gözümle gördüm, işaret çekiç yada balyoz bundan şüphem yok. Diğer söylediklerine bakılır. Saygılar...

TRUVA

Admin
Kareye sırtini verince yüzün doguyami bakiyor

Concuk

Kullanıcı
resimleri bir bütün olark incelediğimizde burası bir yerleşim alanı kale ve köy mezar yok varsa bile resimlenen alanda göremedim işçilik yapı taşları üzerine
bilinen gömü işartleri yok bir yer höyük gibi,kısacası burası insanı yıllarca uğraştırabilecek biryer

Üst Alt