Baş Değirmenin krokisi kuyusu...

drapeta

Kullanıcı
selam... video eski 15 yıllık görüntü kalitesi için özr dilerim bu bölgeye ilk ayak bastığımda farkettiğim bir kuyu idi kuyuyu bulmama vesile olansa bir yılan dı yaklaşık 3 metre yukardan bir çatağa bakıyordum suda yılan dikkattimi çekti gayri ihtiyari pişt filan die seslenip elime aldığım küçük bir taş parçasını fırlattım buna değmesine rağmen kaçmadı o aradada arkadaşımla baktığımız noktayı değerlendiriyoruz tekrar gözüm takıldı yılana hala bize bakıyor bir taş daha attım yine kımıldamadı ölümü die düşünürken hareket etti bende aşşa inip bakmaya karar verdim bir kayanın altıda kayboldu ona bakarken bu suyun içindeki kapağı farkettim telefonunumu çıkardım ve kayıt almaya başladım o arada koyda kimse yok 2 kişiyiz arkadaşımla ben video bitti teli cebime koyup cıktım daha sonra incelerken sesleri farkettim videdaki sesler bize ait değildi once birisi birine sesleniyor daha sonra seslendiği dikkate almıyor gibi lakayıt cevap veriyor tekrar bağırıyor diğeri hani kalk geld,ler der gibi çok kişiye dinlettim şiveyi anlayan olmadı bakalım siz değerli arkadaşlarım ne konuşulduğunu yada hangi dil kullanıldığını çözebilecekmi birde benim duymadığım sesi video nasıl kaydeder bu gördüğünüz kapakta kuyuda videodaki gibi hala duruyor orda=) sesi yüksek dinleyin videonun başında kayada ki kabartma dikkatimi çekiyor ve ona yoğunlaşıyorum yılan kafası ağzı acık dikkat ederseniz göreceksiniz..

tuarec

Vip Üye
bende sahada görmedigimi çektigim resimde görüyorum nice defineci aynı şeyleri yaşamıştır perde insan gözünedir makinaya degil ayn şekilde ses olayıda öyledir hicap rasad denilen metafizik perdelemedir bence katılan olur olmaz

tuarec

Vip Üye
aklıma geldi leylek şakırdar kur ulur bu o degirmenmi

Üst Alt