Baş Değirmenin krokisi kuyusu... | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Baş Değirmenin krokisi kuyusu...

tuarec

Vip Üye
oval dediginiz dairedir
1 iptal
2 resimde daha çok şey var parça parça anlatıgınızda konu dagılıyor ama konularındaki resimler şimdiye kadarki en iyi resimler içerik açısından
3 wolcanın imzalarından biri zaten W dir wolcanın 7 imzası vardır şimdi diyeceksin bu adam kafayı 7 lerle bozmuş
4 kudret kale bir kapı bir üsttur 2 katlı olması normaldir esasında çok katlıdır bu noktadaki modelleme 2 kat olabilir veya öteki katları daha görmediniz
5 bir konu açtıgınızda elinizdeki bilgi ve resmleri arazideki bulgularıda baylaşırsanız daha iyi konu katılımı bulursunuz

tuarec

Vip Üye
belgelerde demiş sizde kavramışsınız niye teşrii evvel demiş suyun çekildigi gelgit zamanı faaliyet edeceksin yani açılış yapacaksın ama önce tılsım olayı çözülecek yoksa olmaz

Son düzenleme:

tuarec

Vip Üye
konu epey agır konu bence sagdamezar solda mal terazi denilen denge ama ters birdenge mezardaki anahtar alacaksın defineyi açaçaksın gibi söylem geliştirebiliriz

drapeta

Kullanıcı
oval dediginiz dairedir
1 iptal
2 resimde daha çok şey var parça parça anlatıgınızda konu dagılıyor ama konularındaki resimler şimdiye kadarki en iyi resimler içerik açısından
3 wolcanın imzalarından biri zaten W dir wolcanın 7 imzası vardır şimdi diyeceksin bu adam kafayı 7 lerle bozmuş
4 kudret kale bir kapı bir üsttur 2 katlı olması normaldir esasında çok katlıdır bu noktadaki modelleme 2 kat olabilir veya öteki katları daha görmediniz
5 bir konu açtıgınızda elinizdeki bilgi ve resmleri arazideki bulgularıda baylaşırsanız daha iyi konu katılımı bulursunuz
wolcanın w imzasınıda biliyorum devasa şekilde yapılmış şöyle düşün bir k0yu tamamen kaplamış 25 metre var w varfinin çizgileri ama o kısım hareketli olduğundan insan bağlamında fazla yaklaşamıyorum.. burdaki mührü 3 harften oluşuyor wolçanın kısaltılmışını düşün.. kudret kale die şuan resimde görünen 4 katlı son kat yani 4cü kat suyun altında denizin yani ama tek bir yerden giriş vermiş işi ağır,, elimdekileri paylaşıyorum ara ara evet konu içine konu giriyor ama konu açıldığı için giriyor tuzaksız giriş die işaretlediğin yere istinaden böyle oldu.. düşüncelerimn ve bakış açın farklı olduğundan sana açma gereği duydum hem dikkat ediyorum ustam ne sağlıklı bilgi paylaşımı var nede hakketen bu bölgedekileri anlıcak anlaycak biri işte böyle ara ara çıkıyor bir elin parmakları kadar olsada,, oval dediğim daire evet onun altındaki mezar olma şansı yok diyorsun peki ama ben yinede açıcam orayı zamanı geldiğinde..

drapeta

Kullanıcı
belgelerde demiş sizde kavramışsınız niye teşrii evvel demiş suyun çekildigi gelgit zamanı faaliyet edeceksin yani açılış yapacaksın ama önce tılsım olayı çözülecek yoksa olmaz
tılsım olayını az cok kavradım bana zarar vermiyor ama alamıyorumda onları bertaraf etme şansımız yok hacı hoca oda ilmini bilen hacı hocalardan söz ediyorum sadece bana zararf vermesini engeller onu asla bertaraf edemez yok edemez ki bu ilmi bilenınde cok nadir olduğunu beni bulmucanı tahmin ediyorum

Üst Alt