Kendisinde var abi.Kendisinde yada alt kisminda odası var mı?
mini mini bir kuş donmuştu dere kenarına konmustuMerhaba,
Çok ama çok beğendiğim için paylaşıyorum.
Bu taş dere kenarında. Küçük gibi durduğuna bakmayın, yükseklik en az 6 metre. 100 tondan fazlası var eksiği yok.
Nasıl gelmiş, nasıl konmuş, benim için şahaser..
Her yerinde işaret ve işlem var.mini mini bir kuş donmuştu dere kenarına konmustusakası bir yana minik bir kuşun büyük tasvir etmişler. Forumda ve bu işlerde yeniyim fakat anladığım ve şüphelendiğim kadarıyla, resimde işaretlemiş olduğum yerler işaretleri oluyor sanırım ustam, sizde değerlendirip doğru bildiğim yerler varsa size zahmet söyleyebilir misiniz, iyi forumlar.
teşekkürler ustam bu göç eden bir kuş mu? neyi simgeliyor mesela bir şahin,doğan,kartal vb. hayvanların statüyü yada farklı şeyleri işaret etmesi gibi bu neyi simgeliyor olabilir?Her yerinde işaret ve işlem var.
Kayanın komple kendisi işaret zaten.
Önemli olan işaretler de boğulmadan, tespiti yapıp, girişi doğru yerden yapmak.
Bu bölgedeki her 4 kayanın 1'inde işaret var. İşaret olan kayanın etrafındaki kayalarda da işaret var. İşaret ve murç işçiliğine bıkarsın. Gına gelir.
Sen, doğru ve temiz tespiti, koltuk altıma nasıl alırımın planını yap.
slm sanki oturur vaziyette sanki yuvasında gibi sanki altıma bakın der gibi,, tuarec ustanın söylemlerine katılıyorum..Merhaba,
Çok ama çok beğendiğim için paylaşıyorum.
Bu taş dere kenarında. Küçük gibi durduğuna bakmayın, yükseklik en az 6 metre. 100 tondan fazlası var eksiği yok.
Nasıl gelmiş, nasıl konmuş, benim için şahaser..