Bu işaret katır işaretidir, katır genelde eşkıya işaretidir. ''Değerlidir''. Burada bulunan harfler saf altını göstermektedir. Harfler hem karın içinde hem karın dışında bu da iki noktada mal olduğunu söylüyor. Bunun yakınında kervan yolu vardır. Akarsu vardır. Bir de büyük su yani çay vardır. Öndeki düzlükte buna benzer bir çok taş vardır. Düzlüğün dip kısmında 7-8-9 civarında yuvarlak dikili kayalar vardır. Resimin arka kısımlarında bir geçit vardır yani bir boğaz vardır. Buradan bir çok noktayı görebilirsiniz @FENERLİ ustam...
Ters tarafında yukarısı yan yana olan giderek genişleyen iki dere vardır. Bunların karşısında büyük bir dere var...
İsterseniz sonra devam ederiz sevgili ustam.
Bu eşek degil eger resim bu ise , Bu resimdeki AT dır,Eski görseller kaybolmuş arşivden başka ilave yaptım.
Bel üstü yukarısında KALP var ,,Sol ön ayak havada resme göre sol ön ayağın yönünde ne var görmek isterim.
Onu gördümde görmek istediğim hedef noktayı isaret ettimBel üstü yukarısında KALP var ,,
Zeus ustamla tanışma şansına sahip oldum ama pandemi yüzünden kısa bir görüşme oldu ben yaşlı başlı biri olarak hayal etmiştim şok oldum maşallah rüştü ve bir arkadaşı daha vardı has çocuklar mevlam sıhhat ve afiyet versin...
Usdam bu resim biraz çakma resim gibi ,, Arka ayaklar sonradan yapılmış gibi yani orjin degil gibi, Tabi sizler daha iyi bilirsiniz,Onu gördümde görmek istediğim hedef noktayı isaret ettim