Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım usta lakin ben köye nezaman gitsem buraya baksam sanki o taş sarıklı bir insan sureti görüyorum kafama takıldı o yüzden ustalardanda bi fikir akmak istedim tşk yorumun için
dere yakınlarında böyle şapkalı kayalar olur, anıt mezar niteliğinde, eski değermen de olmalı sor araşdır,genel bakacak olursak kaliteli mezar ların olabileceği bir allan... sıra kaylığa dikkat...
Wolf 52 ustam yer benim köyüm her yerini karış karış bilirim bu kayalaığın altı ırmak değirmen sol tarafında yaklaşık iki bucuk km mesafede ırmak sonuna doğru kalıyor yıkılmış gitmiş.resimi çektiğim yerde maden suyu akıyor
güzel kardeşim resim çok bulanık ve uzak çekim. üstteki sanki koyma gibi duruyor.bu tipte olur. üzerinde sanki bazı oymalar var gibi.
bu alana gitmiş yakın görmüşsen çizdiğim yerler işçilikli ise, her kademe anlam taşır.
elin değdiği zaman yakından inceleyip net resimlersen anlaşılmasını sağlayab
ilirsin. sağlıcakla.
sado 6161 ustam şahsen ben de sakallı bir adama benzetdim kafasını da sanki papaz fesine benzetdim eğer doğruysa bir hatırı sayılır papaz mezarı olması muhtemel
Yoksul ustam tam anlamıyla bende bu resme her bakışımda aynı senin benzettiğin surete benzetiyorum ve hiç akıl edip bakmadınki baktığı yönde ne var diye acaba mezar varsa nereler bakılmalı