Benziyormu Yoksa Benmi Benzetiyorum | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Benziyormu Yoksa Benmi Benzetiyorum

BABACONDA

DiScOvErY
Kullanıcı
Saygı değer ustalar resimde gözüken taş sarıklı bir insanamı benziyor yoksa benmi benzetiyorum ve bişiy anlatmak istiyor olabilirmi
3707b53886ea04af2be72320ea699ae4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
yerin cok guzel bu resmi kisin cek cevresel olarak maden suyu eksi su ayrica tatli su 3 gen yapan 3 armut 1,5 mtrelik dikili gibi duran kirmizi kaya tepelik yerde 2 kayanin arasindan gecen kervan yolu pembemsi kayalar degirmenin ust tarafinda buyuk kaya cok seyler anlatiyor bu menhir

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
yerin cok guzel bu resmi kisin cek cevresel olarak maden suyu eksi su ayrica tatli su 3 gen yapan 3 armut 1,5 mtrelik dikili gibi duran kirmizi kaya tepelik yerde 2 kayanin arasindan gecen kervan yolu pembemsi kayalar degirmenin ust tarafinda buyuk kaya cok seyler anlatiyor bu menhir

@BABACONDA Ustam,
Bilgi ve tecrübenize hakikaten hayranım.
Elimde 2 yer var, resimlerini siteye atınca sizin ve @ikizceli ustamın yorumlarını şimdiden merak edip heyecanlanıyorum.
Bu sitede çok tecrübeli ustalarımızın oluşu hepimizin işlerini kolaylaştırıyor, masrafını azaltıyor.
Ne kadar teşekkür etsek azdır.
İyi ki varsınız.

Sado6161

Kullanıcı
Babuba ustam işaretlediğiniz yer için ne demek istiyorsunuz yazarsanız daha net anlaya bilirim

Sado6161

Kullanıcı
Resimden öle gözüküyor yoksul ustam daha gidip bakmadım musait bir zamanda gidip bakıcam göründüğü gibi kapamamı

Üst Alt