Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzak resmini çekeyim yarın koyayım o önceden açılmıs olan yerlerin etrafında en az bi 10 kadar daha açık yer var fakat açık olmayan göçme yapmıs bi 20 kadar daha yer var büyük bi tepe dönemini bilmiyorum ama toplu i mezarlık gibi geliyo yarın çekip koyayım
son resim de ki yer baya yüksek bi dağ buradan buradan bi 1 -2 km ileride bi höyük var yerleşim alanı biliyoruz buradaki toprak oraya tasınmıs uzak resmini ve höyüğü çekeyim göreceksiniz
yer olarak çok mükemmel bir alandasınız zemin altı
oda mezarlaınız var çubuk yardımı alarak araştırmalarınızı
devamediniz yaşnız adım gibi eminim burada bir manastır varmış
bilmem yanılıyormuyum.
sıyahla cızdıgım yer mıhrab gırısın yanındakı kucuk kırmızılı olan yerdendır muhtemelen buyuk cızdıgım yerde mezarın oldugu yer bosluk testı yapınız bolgenız guzel fakat tüf kayaçlar oldugu ıcın ısaretlerkaybolmus yada dogallık goruntusu var kayalık bolgelerde resımlermeyı cok ıyı yapmalısınızkı bıseyler yakalnansın
lk 1 ve 2 resim havlandırma deliği. mahsn var. elinin olduğı resim deki dah net.. parmaklarının. ,stkamet,inde arşdırma yap fotorafla sağ tarfı resme göre....
ssitem gömüsü var burda,2 çam bir taş 3 leme yapar halde. bu taşda ben görebildiğim 7 tane insan sureti var. önlü arkalı ok istkametlerine arşdırma yapın.. bir de bu taşın olduğu yerde ufak bir şey olması gerek 2 yer şüpeli duryor... ve bu taşın 300 ila 600 adım batısında hakim bri yerde dede mezarı olması gerek.. killise,ve çeşme veya kuyu pınar.. bunlarında olması gerek eski yerleşim bölgesi ne yakın bir yer burası...