Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düz baktığımda kayalık var kayalıkların altında az da küçük olsa su yataği var . Yalnız bınek taşin önünde oyulmuş taşin hizasında baktığımda ucu sıvrı 10 m civarınd aynı büyüklükte taş var 20 metre ilerisinde de yuvarlak bir taş var resmini attım zaten kapak gibi yada kesilmiş yuvarlak bır taş var
Birbirine yaslı olan kayanın binek taşıyla arası 50m civarı ise orada para vardır hatta ben biraz da iddalıyım örneğini gördüm zaten binek taşınıda keserek bunu ima etmişler sanırım iyi bir ***** görür kanatindeyim ayrıca ustaların dediği gibi bölgede mezarlar ve pınar da mevcut olmalı burası eski panayır yerine de yakın olmalı yola yakın olmalı ayrıca kiliseye de çok uzak değildir diye düşünüyorum konun hayırlı olsun dileklerimle birlikte derslerine iyi çalış derim ....Benim şahsi tavsiyem
Eyvallah ustam Allah razı olsun tavsiyen için usta bu işaret eski eşkiya ve hırsızların köyü îmiş ve ben o taşi görür görmez takıldı kafama hatta o binek taşin önünde ki küçük oyma net o taşa bakıyor mesafe 40 50 metre olabılır usta aşağı yukarı ama 50 geçeceğini sanmam . Kilise falan da varsa su anlık kalıntılarına hiç taslamadım . Bu arada son sorum ustam bu bınek taşi değerli bir figürmu degilmi?
bu binek taşı muhtemel oki eşkiya işi genel edindiğim bilgiye görede binek taşının baktığı yön de tepe yada dağ gibi bi yer olmalı ve o tepede araştırmanı yapmalısın iz işaret muhakkakki vardır