Duydum ve gördüm 😂 O zaman seni Mir ustayla baş başa bırakalım bir çay için birlikte :)
Necat. Emektar Forum Düzeni Admin Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3,784 Beğeni 12,049 Puanları 113 Konum Ankara 9 Şubat 2025 #41 Deli Fırat' Alıntı: Duydum ve gördüm Genişletmek için tıkla ... O zaman seni Mir ustayla baş başa bırakalım bir çay için birlikte
Deli Fırat' Alıntı: Duydum ve gördüm Genişletmek için tıkla ... O zaman seni Mir ustayla baş başa bırakalım bir çay için birlikte
M MİR. Kullanıcı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 77 Beğeni 107 Puanları 33 9 Şubat 2025 #42 Necat.' Alıntı: O zaman seni Mir ustayla baş başa bırakalım bir çay için birlikte Genişletmek için tıkla ... Ben seve seve kabul ederim bütün ustalarımın , kıymetli arkadaşların başım üstünde yeri var
Necat.' Alıntı: O zaman seni Mir ustayla baş başa bırakalım bir çay için birlikte Genişletmek için tıkla ... Ben seve seve kabul ederim bütün ustalarımın , kıymetli arkadaşların başım üstünde yeri var
Necat. Emektar Forum Düzeni Admin Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 3,784 Beğeni 12,049 Puanları 113 Konum Ankara 9 Şubat 2025 #43 MİR.' Alıntı: Ben seve seve kabul ederim bütün ustalarımın , kıymetli arkadaşların başım üstünde yeri var Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
MİR.' Alıntı: Ben seve seve kabul ederim bütün ustalarımın , kıymetli arkadaşların başım üstünde yeri var Genişletmek için tıkla ... Eyvallah