Eyvallah ustam. Şu anlık pek niyetim yokUstam birkaç defa burnunu kapatarak içeceksin, sadece dilinle tat alacaksın birde içtiğin sade olmasın bende sadesini içemiyorum... İçmeyi düşünürsen acılı ve soğuk olsun...
Ve şifa olsun inşallah...

Eyvallah ustam. Şu anlık pek niyetim yokUstam birkaç defa burnunu kapatarak içeceksin, sadece dilinle tat alacaksın birde içtiğin sade olmasın bende sadesini içemiyorum... İçmeyi düşünürsen acılı ve soğuk olsun...
Ve şifa olsun inşallah...
Mangalı getiririz kolayAl benden de o kadar güzel ustam. Necat abim beni caydıracak güya. Ama ben gelmem öyle şeylere. En azından o mangal buraya gelecek hadi şalgamı ben alırım![]()
Tamam o zaman içecklerde benden olsunMangalı getiririz kolay![]()
Abi sen şalgama limon sık iç sanki anne yapımı turşu gibi oluyor. Sık bol bol limonu iç. Muhakkak dene derim. Yada getir ben uygulamalı göstereyim bizzat. Ücrette talep etmemSize şaka gibi gelecekAdana'dan has şalgam getirdim onu bile icemedim , salgama kötü demiyorum ama ağız tadıma uymuyor bu. Bende anlamadım, milletin bayildigi şeyi ben niye içemiyorum
![]()
Kendimi psikolojik olarak hazır hissettiğim bir gün denerimAbi sen şalgama limon sık iç sanki anne yapımı turşu gibi oluyor. Sık bol bol limonu iç. Muhakkak dene derim. Yada getir ben uygulamalı göstereyim bizzat. Ücrette talep etmem![]()