Tebrik ederim bu ayrıntıyı yakaladığına göre...Osmanlı zamanından kalmaysa osmanlı parası bulursun madalyon değil mavran usta .
Tebrik ederim bu ayrıntıyı yakaladığına göre...Osmanlı zamanından kalmaysa osmanlı parası bulursun madalyon değil mavran usta .
S.a. Sayın ustam bu değirmene su giden arkın içinde suyun atladığı bir set vardır sizinde dediğiniz gibi önem taşır.Birde suyun başı var ilk suyun değirmen kanalına alındığı yer sizce bir önem taşır mı bilemem.
S.a. Sayın ustam bu değirmene su giden arkın içinde suyun atladığı bir set vardır sizinde dediğiniz gibi önem taşır.
2- bu değirmene gidilen patika yol ve bu yoldan ise katırların değirmene gidemediği yerde ayak basacak bir taş.
3- bu değirmenin 3 leme yaptığı ağaç varmıdır.
4-köprü
5-biz cassaballee ile bir değirmene gittiydik ve bu değirmenin içinde bulunan 1 oda odanın ise hemen girişinde duvarda açılmış kasa yeri gördük.( cihaz Lazım)
değirmenin domuzluğu,vs.vs.bakılması gereken yerlerdir.
Saygılarımla.
Not; İnşallah Caminize en kısa zaman içerisinde yardımım dokunur.
Sağlık Olsun Sayın Ustam Üzülmeyiniz Lütfen Allah Büyük İnşallah Başka yerden Nasiplendirir. sayın ustam köprü ve mağara yokmu bu değirmene yakın Saygılarımla.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu yer bu gün kontrol edildi ve boş olduğu tespit edildi.
Abi Köprü yok en azından ben bilmiyorum ancak mağara olduğu söyleniyor bir video çektim ancak yükleyemedim.Sağlık Olsun Sayın Ustam Üzülmeyiniz Lütfen Allah Büyük İnşallah Başka yerden Nasiplendirir. sayın ustam köprü ve mağara yokmu bu değirmene yakın Saygılarımla.