İyi akşamlar Sayın ustam definecilik adına bu işleri ciddi yapanlardan kim resmi kazı yapıyor ki?Adı resmi ama ortada kazı izin belgesi neyin yok gerçekten resmi kazı yapan insanlarda genelde elinde üç beş kuruş parası olan köylü Mehmet efendi tarzı insanlar onlarda zaten birşey bulma şansına sahip değiller sen de bunu biliyorsun ---Buradaki fotolara gelince birkısmı resmi bir kısmı rahmani kazı olduğu aşikar -...Sana gelince beni korkkutduğunu söylemeden geçemiyeceğim kim olduğunu ne iş yaptığını bilmiyorum tahmin edersem ya arkolok sun ya istikbarat dan birisi hiç mühim değil ama memleketimizde malesef haram helali çok katlamış dürüstlük hayinlik olmuş veselam
Açıklamaların için teşekkür ederim. Ben ne istihbarattanım nede arkeolok. Sıradan bir esnafım, bu yüzden korkmana gerek yok.
Amacım sadece MEKÂNIN selametidir. Hassasiyetimizin yanlış anlamalara sebebiyet vermesi ise en son hatta hiç istemediğim bir durumdur. Kim yaparsa yapsın kaçak kazı kanun nezdinde suçtur ve bunun bahanesi yoktur. Bunu dile getirmek içinde illa resmi görevli olmak gerekmiyor, kanunlara saygılı TC vatandaşı olmak yeterlidir. Ne sen ,ne ben nede bir başkası, kendisinin ve ailesinin huzurunu, düzenini bozmak istermi? Tabiki hayır. Onun için bu konularda daha hassas olursak hepimizin menfaatine olur diye düşünüyorum. Bu arada konu sahibi arkadaşımızıda, asla itham etmek gibi bir niyetimin olmadığını belirterek, konunun benim açımdan kapandığını belrtmek istiyorum. Allah'a (cc)
Emanet Olunuz.
Komana