Böyle bir program olabilirmi | Define işaretleri ve anlamları

Böyle bir program olabilirmi

zeytun1616

Kullanıcı
Arkadaşlar İyi Geceler Bir Programdan Bahsediliyor Benim Pek Aklıma Mantığıma Sığmadı Ama Öyle Bi Anlattılar ki Programın boyutu 8Gb Sadece samsung galaxy s2- samsung galaxy s3 Nokia lumia 1020 telefonlarında çalışıyor Telefonun 8mp kamera ve flaslı olması şart. 17 ya da 18 tane kod yada şifre varmış bu programa bu sayısal değerleri girdiğimiz zaman telefon 5-6 metre derinlik te bulunan metal gümüş bakır ve boşluğu gösterebiliyomuş. önemli olan program değil mevcut kod ya da şifrelermiş nasıl kodsa artık. Arkadaşlar bizzat görmek için 600 Km yol Gittiler ve gerçekten de gösteriyormuş bana anlattılar pek inandırıcı gelmedi bu konuda deneyimli arkadaşlarımızdan fikir alayım dedim. Şimdiden Teşekkürler

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: Böyle bir program olabilirmi

arkadaşım. 8 gb boyut bi,rincisi mantıksız. bu kadar uzun bir program ile ancak programsal döngü yapılırsa uzar gider. haricinde diyelim döngü yok ozamanda bu programda aynı oyunlardaki gibi görsel birşey olmalı ki programın boyutu bu denli uzun olsun. yani grafiklerin hat safada kullanılması gibi. bu da arama programları mantığına ters düştü. onuda sildik.

sıradan bir ******** programını 8 metre derine odaklanmış canavar bir makinaya cevirmeyi nasıl becermişler? nokia lumia veya s2 içine nasıl bir arama başlığı entegre edilmişte faydalanmışlar? bu başlık 8 metreyi gördüğüne göre lumia nın yaklaşık 100-200 katı boyutunda olası lazım ki 3-4 metrelere inebilsin. onu da sildik.

dedin ki kamerası 8 mp olmalıymış bir de flas ışığı olmalıymış. bu lumia ya s2 v.s. ye kızılötesi bir kamera mı yerleştirmişlerde haberimiz olmamış? bunu da sildik.

geriye ne ihtimali kaldı? haa uydudan yardım almak.

bir uyduyu koordinat girip istenen noktaya yönlendirip uydu vasitası ile belirtilen koordinatın izlek durumunu almak. garmin veya magellan a bağlanmak gibi? bunun içinde 8 gb boyuta gerek yok. garmin el terminalleri var. izlek almaya yarayan. bunlar da ise 8 gb hayal bir rakam oldu nerde garmindeki küçücük program nerde 8 gb.? her yanı tezat dolu bir şey. biraz daha net bilgi al bakalım. teknik olarak bu nasıl gerçekleşiyormuş. madem satmak istiyolar nasıl yaptıklarını da izah etsinler. işe yarıyosa bizde alalım. ama tavsiyem uzak dur. PARA TUZAĞI !

zeytun1616

Kullanıcı

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim ama bizim salak arkadaşlar hala idda ediyorlar çok gizliymiş kimse bilmiyormuş adam 13.000 dolara almış akrabaları olduğu için kodları bizim elemanlara ücretsiz şifreleri vermiş şifreleri veren adam gerçekten zengin bir tek bundan eminim tanıyorum. Kodları gördüm 12 haneli 17 sıradan oluşan sayısal veriler herbir sırada harfler var program da da belirtilen harflerin karşısında olan rakamlar yazılacakmış benden telefon istiyorlar deneyeceklermiş programıda almışlar bu arada program 8gb değilmiş bide program telefona yüklenince telefon artık eski haline dönmüyomuş, telefon özelliğini kaybediyomuş:) öyle bi saklıyolarki sanki dünyanın 8. Harikasını bunlar keşvetmiş:) yarın deneyecez eğer varsa öyle birşey mali kaybımız yok zaten :)forumda nasıl birşey olduğunu paylaşırım şimdiden teşekkürler.

Kervan07

Vip Üye

Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim ama bizim salak arkadaşlar hala idda ediyorlar çok gizliymiş kimse bilmiyormuş adam 13.000 dolara almış akrabaları olduğu için kodları bizim elemanlara ücretsiz şifreleri vermiş şifreleri veren adam gerçekten zengin bir tek bundan eminim tanıyorum. Kodları gördüm 12 haneli 17 sıradan oluşan sayısal veriler herbir sırada harfler var program da da belirtilen harflerin karşısında olan rakamlar yazılacakmış benden telefon istiyorlar deneyeceklermiş programıda almışlar bu arada program 8gb değilmiş bide program telefona yüklenince telefon artık eski haline dönmüyomuş, telefon özelliğini kaybediyomuş:) öyle bi saklıyolarki sanki dünyanın 8. Harikasını bunlar keşvetmiş:) yarın deneyecez eğer varsa öyle birşey mali kaybımız yok zaten :)forumda nasıl birşey olduğunu paylaşırım şimdiden teşekkürler.

james bond filmi gibi desene kardeş:)

bu definecilikte kandırmacalar binlerce yıldır vardır.şimdiki zamanda teknoloji de kullanarak çok daha ilerlemişler..

aslında biz iyi niyetli ve dürüst insanlar asla bir takım hile yapma girişimlerinde bulunmayız,kafa yormayız ve bu yüzden yeni bir düzmece icat duyduğumuzda inanmak gereği duyarız.

şimdi ben birilerini kandırmak istesem bunun için planlar yapsam inan bir çok içat bulurum..

yani demek istediğim bu ve bunun gibi düzmece icatları ilerleyen zamanda çok daha görürüz...

gülnarlı

Kullanıcı

mısal yerin altının görüntüsünü çeken bır makına var dedıler millet ona bayagı ilgi duymuşlardı tabıkı dolanırılanların haddı hesabı bilinmez şimdide bu yeni nesil *****
:D

A21MEDLi

Vip Üye

bence bu ismini dahi bilmediğiniz proğramın ucu üçkağıtçılara dayanacak...demedi deme..

ersan

Vip Üye

merhaba zeytun1616 usta o senin arkadaslarin acab buyle sapma sapan seylere inaniyorlar o adan acan bunca dolarlari verdi onlarin yanda bir deney yapsin bakalim
1 mt derine koysun 1kl broz bakalim gure bilecek mi ondan sonra anlatsinlar.

Son düzenleme:
Üst Alt