böyle bir zeminde | Define işaretleri ve anlamları

böyle bir zeminde

cantar

Kullanıcı

arkadaşlar size böyle bir zeminde define var derlerse lütfen inanmayın hem canınıza hem emeğinize yazık.....

Son düzenleme:

Gitti

Kullanıcı
Cevap: böyle bir zeminde

O kazının yapıldıgı yer çorumda bir köy ustam.
Üstelik Hitit bölgesi bir yer.
Define digil bi çömlek bulsalar yine yeterdi onlara .))

DRAGON-34

Kullanıcı

Keşke yazıyı silseydin ustam şahsen üzüldüm biliyoruz ki definecilik saklanmaç oynamak gibi bir şey mühim olan saklıyı bulmak bu bir heves bir tutku bulursa bulduğuna değil bulabildiğine sevinir çoğu zaman da bulabilmek hayali içinde ölür gider benim define sevdalısı arkadaşlarım beni hep hüzünlendirmiştir bu komedi trajik olaylar birde bulup hayrını görenleri duysam belki biraz sevineceğim ama ????

İRON

Kullanıcı

bu işlerde kimler var kimler bir bilseniz varya ne kadar adaletsiz bir ulkede yaşadığımızı anlarsınız.
hiçde şaşırmadım bu daha nekii.tev malamın tevvvv.

Gitti

Kullanıcı

Keşke yazıyı silseydin ustam şahsen üzüldüm biliyoruz ki definecilik saklanmaç oynamak gibi bir şey mühim olan saklıyı bulmak bu bir heves bir tutku bulursa bulduğuna değil bulabildiğine sevinir çoğu zaman da bulabilmek hayali içinde ölür gider benim define sevdalısı arkadaşlarım beni hep hüzünlendirmiştir bu komedi trajik olaylar birde bulup hayrını görenleri duysam belki biraz sevineceğim ama ????

.))
Ustam sagda solda haberde filan okuduklarımız gözönünde olan şeyler.
Bu işten nasiplenen ve kimi zaman cok kıymetli eserler bulan ve elbette bunları satıp zengin olan da cok fazla insan var.
MAlum burada ben şunu buldum diye konu acabilecek babayigit yok.))

O yuzden buz dağının görünmeyen kısmı cok daha büyük vede elbette saklı.
Allah bizleride o buz dagının görünmeyen kısmındakilerden eylesin .)

DRAGON-34

Kullanıcı

.))
Ustam sagda solda haberde filan okuduklarımız gözönünde olan şeyler.
Bu işten nasiplenen ve kimi zaman cok kıymetli eserler bulan ve elbette bunları satıp zengin olan da cok fazla insan var.
MAlum burada ben şunu buldum diye konu acabilecek babayigit yok.))

O yuzden buz dağının görünmeyen kısmı cok daha büyük vede elbette saklı.
Allah bizleride o buz dagının görünmeyen kısmındakilerden eylesin .)
Ben yazarken bizler gibi masumhane milliyetci definecilerden bahsetdim tabiki kimlerin bu işlerle uğraştığını biliyorum malesef bizler belki bir avuç altın buluruz diye hayal kurarken o kişiler tarihi eserleri nasıl yurtdışına satarız diye pilanlar yapıyor bizler bir eser bulsak müzemize teslim edelim duyğuları yaşarken onlar bizlerin teslim etdiğini nasıl çalarız planları kuruyorlar isim veremem veya adres tarif edemem zaten bizlere de onların adreslerini ver diyen de olmaz onlar zaten ne dediğimizi anlıyorlar aderesleri de biliyorlar..Heee eğer orası ÇORUM ise adres saptırmak için bu fotoyu buraya atmışlar yoksa malı uçurdular kabuklarınıda bizim müzeye taşıttılar haberiniz olsun anlıcanız kazın ayağı öyle değil

cantar

Kullanıcı

konuyu saptırmıyalım ben sadece adamlar 1 m kalınlığında yeri hilti ile açmaya çalışmışlar
zemin horasan değil bildiğimiz sert kaya kenardaki kayalar aynı sert kaya o kayaların çıkarıldığı yer önemli.....
Parça parça kayalar olsa kaldır altına bak ama bu şekilde bütün bir kayalıkta hilti ile kayalarda açma yapmak iğne ile kuyu kazmaya benzer...

DRAGON-34

Kullanıcı

konuyu saptırmıyalım ben sadece adamlar 1 m kalınlığında yeri hilti ile açmaya çalışmışlar
zemin horasan değil bildiğimiz sert kaya kenardaki kayalar aynı sert kaya o kayaların çıkarıldığı yer önemli.....
Parça parça kayalar olsa kaldır altına bak ama bu şekilde bütün bir kayalıkta hilti ile kayalarda açma yapmak iğne ile kuyu kazmaya benzer...
Malum ustam kazıyı yapanlar bu işin emekcilerini kovalayan insanlar işi bukadar öğrenmişler belki de rüyalarında gördüler malumunuz bu işlere yeni başlandığı zamanlarda çok rüya görülüyor

ersan

Vip Üye

cantar ustam bu acemi isi .
gecen seneler benim tanidik arkadaslar bule balozlan bir yer baslamislar kirmaya tam 3 ayda 12 mt asaya inmisler .
onlara isini bilen bir cubukcu demis burda 4 mt asada kapali mara var deye.
sonra beni guturduler o kazilmis yeri gurdumu temz sert tas korktum biuz bir topra kazmiyoruz adamlar baluzlan 12 mt dasi delmisler .
ustam bu dunyada delileri kosaylan picmisler yine pitrememisler.

Üst Alt