boğa fügürü | Define işaretleri ve anlamları

boğa fügürü

cdmxis

Kullanıcı

resım bu kardeşinş yuklemeyı basarmısım slametle cvap gelırse cok mutlu olurum somurtuk

cdmxis

Kullanıcı
Cevap: boğa fügürü

Arkadaşlar fotoyu kakınlastırın bakın boğanın gözü burnu ve iki boynuzu var bır boynuzu kısa . Bu fotonun olduğu yer ise eski Rusların hayvanlarının topladığı nokta îmiş. Ustalarım her hangı bı önemi var yok ne olursa bilmek istiyorum

cdmxis

Kullanıcı

bu da o zaman tam bellı olsun dıye karla cızgılerı doldurdum boyle daha guzel gorursunuz

NOVANDA

Kullanıcı

Kolay gelsin Anadoluda boğa yunan ve roma kültürlerinde çokca kullanılan bir motiftir Tanrıça isis ten gelir.Hititlerde ise enbüyük gök tanrıdır.Boğamı dır bu işaret değildir .Olsa ne güzel olurdu ..........İnşallah ben yanılırım

cdmxis

Kullanıcı

Boğa kardeşim fotoyu yakınlaştir gorursun hemde oturmuş ve iki kuyruğu var aynı zamanda bır boynuzu uzun biri kısa ustam

NOVANDA

Kullanıcı

Boğa kardeşim fotoyu yakınlaştir gorursun hemde oturmuş ve iki kuyruğu var aynı zamanda bır boynuzu uzun biri kısa ustam

Sen bilirsin dEyince kavga çıkmazmış aradığın 33 adımda dikkat et sağdaki soldaki kuyuya düşme

cdmxis

Kullanıcı

Kuyular kapalı sadece taşlarla etrafı dızıldogını gördüm ama o dediğim kuyu ayın tam önünde yuvarlak iki oyuk var fotoda koydum onun hemen altında

NOVANDA

Kullanıcı

Kuyular kapalı sadece taşlarla etrafı dızıldogını gördüm ama o dediğim kuyu ayın tam önünde yuvarlak iki oyuk var fotoda koydum onun hemen altında

Türkiyeden değiliz galiba anlamakta zorlanıyorum. Kusura bakma olurmu.Kuyudan vaz geçmeeeeeeeeeeeeeee.

cdmxis

Kullanıcı

Yok ustam ne kusuru Allah razı olsun cok sağolun.

Üst Alt