bazılarını çizdiğim bir çok bulgu mevcut.geçmişini bilemeyiz ama alanın çok iyi analizi gerekir. çok teferruatlı bir yer.
emeğine sağlık canım kardeşim.
ustam benim guzumden kacmadi o yer ben orasini usten baktrim cubuklarlan bosluk alamadimersan ustam resmın sag tarafına alt tarafına çalının olduğu yere dıkkat edersen kapak var gıbı gorunuyor ıncelemende fayda var ustam senın gıbı ustanın gözunden nasıl olmusda kaçmış resım eskıdıye ıncelemedın galıba
o yer ustam hic dikatimi cekmedi amabu yere yolum duserse incelerim o cizdin yeri
Ersan ustam, resimde bir haç mı görüyorum bana mı öyle geldi?
Resmin orjinalinden bir baksan belki fikir olarak bir faydası olur.
ustalarim burda buyle uzaktan baktimi bu cizdiyim yer bovaya benziyor ve burda da bir mara var acik halde yukardan incweledimi baya buyuk bvir marayabenziyor 10 mt kadar girdimiceri giris yeri baya bir genis .
ustalarim burda buyle uzaktan baktimi bu cizdiyim yer bovaya benziyor ve burda da bir mara var acik halde yukardan incweledimi baya buyuk bvir marayabenziyor 10 mt kadar girdimiceri giris yeri baya bir genis .
eğer bu domuz ise iki derenin keşiştiği noktadadır genelde dere yataklarında mal olurustam, sanki biraz boğadan çok domuzu andırıyor. hayvanın baktığı yere doğru bir araştırma yapmak mantıklı olur acaba?