Vefat - @BoZKurT Kardeşimizin Babasi Vefat Etmiştir. | Sayfa 4 | Define işaretleri ve anlamları

Vefat @BoZKurT Kardeşimizin Babasi Vefat Etmiştir.

Gazzeli

Kullanıcı
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin,mekani Cennet olur Ìnşallah.Bozkurt abi başın sağolsun,Rabbim sabırlar versin. Geldik geçiyoruz şu yalan Dünyadan,ölmeden ônce samimi bir tövbe ve İman ile ölmeyi nasip etsin Rabbim cümlemize.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Sevgili ustamızın babasına Yüce. ALLLAH cc dan rahmet ustamıza ve geride kalanlara baş sağlığı diliyorum.

aykut01

Kullanıcı
Uzun zamandır tedavi görmekte olan @BoZKurT Kardeşimizin muhterem babasının Vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Emir Allah'ın cc.
Merhuma Allahu Teala dan rahmet
Kederli ailesine sabrı cemil niyaz ederim.
Kabri nurlu mekanı cennet olsun.
Amin.

Basın sağolsun kardeşim.
Allah rahmet eylesin

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Öncelikle cümleten aleykumselam,

selamunaleykum,

tüm mesajları okudum, her birinize ayrı ayrı mesaj yazmayı isterdim fakat olmayacak gibi :( tüm başsağlığı mesjlarınızı dualarını iyi dileklerinizi aldım kabul ettim. Allah c.c hepinizden razı olsun. Rabbim tüm vefat etmiş yakınlarımızın mekanını cennet eylesin. Sizlere ve yakınlarınıza ve tüm Allah inancı olanlara sağlıklı ömürler versin. Allahtan uzak olanlar hidayetle tanışsın inşAllah.

Babamın hastalığını sizlerde biliyordunuz, zor bir hastalığı vardı ve bilinen yönüyle hızlı bir şekilde ilerledi. Kendiside farkında idi ve bundan dolayı fazla çekmeden kimseye yük olmadan teslim olma çabasındaydı (duasında). Duası gibide oldu :(

Rabbim tüm hastalara şifa ve kolaylık yakınlarınada sabır güç ve kuvvet versin inşAllah.

hasta iken yanında olmak ve bu hastalığın ölümcül olduğunu bilmekle ölümün gerçekleşmesi aynı değilmiş. hiç ölmeyecek gibiydi, vefat edince anlıyor insan yaşadığı süreci. :(

Rabbim cümlemize sağlık sıhhat ve iman versin.

tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah c.c razı olsun.

Üst Alt