İŞARETLER VA AMA BURDAN ATAMADIM VİDEOU.AMA İNSAN YAPIMI DOĞAL DEĞİL GİBİME GELDİ. SİZCEDE EL YAPIMI DEĞİLMİanlamsız deyildir elbet bir anlamı vardır adamın baktığı yönde ne var birde orayı yakından inceledinizmi herhangibi bir işaret varmı diye
Hoş buldum. teşekkür ederim. tuhaf bir yer ama bukadar net kayada böyle bir figür şaşırttı beni. yan bölgelerinde işaretler var. sorun şu ki ne olduğunu anlayamadım. doğal olamaz dedim ama biryerede varamadım. burayı nasıl gün yüzüne çıkarcam düşündüm durdum. makine olsa nereye tutacan işaret ile nereye kadar... arkası mağaraaHosgeldiniz.
Güzel bir figür.
Doğal değil.
Fotoğraf kalitesi zayıf ve bende yaşlı olunca ön ayaklarını sütuna koyan bir erkek aslan mi yoksa karşıya bakan bir adam mı tam emin olamadım.
İlgiyi hak eden bir yer.
Sorun şu ki ormanlık alan içinde araştırma yapmak biraz meşakkatli olur.
Aşağıdaki konuyu okuyup buna uygun güzel bir sunumla konuya devam edebilirseniz elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz inşallah bilgilendirme açısından.Hoş buldum. teşekkür ederim. tuhaf bir yer ama bukadar net kayada böyle bir figür şaşırttı beni. yan bölgelerinde işaretler var. sorun şu ki ne olduğunu anlayamadım. doğal olamaz dedim ama biryerede varamadım. burayı nasıl gün yüzüne çıkarcam düşündüm durdum. makine olsa nereye tutacan işaret ile nereye kadar... arkası mağaraa
www.definemekani.com