- Katılım
- 5 Şubat 2021
- Mesajlar
- 2,261
- Beğeni
- 6,539
- Puanları
- 113
doğal olma ihtimali yok oraya sonradan konduğu belli üstte küçük dairenin içinde kalp var alttaki büyük dairedede ayak var tam emin deyilimde ayağın içinde bir insan var gibi geldi belki ben öyle görüyor olabilirim ordan geçerken fazla dikkat etmediydim sadece resim çekip esas bakacağımız yere gittik birde çok yüksekteydi ulaşamadığım için ellemedim oraya anca yukardan gelip bakmak lazımAbi bilinen isaretlerden değil isaretse.
İşçiliğinden de emin olamadım.
Sen yakından gördün, işçilik mevcut mu?
ustam su yok yalnız yağmur yağdığında aşağıya doğru şelale gibi akar gider yürüdükce kademe kademe aşağı iniyor sonunda 7.8 metrelik bir boşluk var ancak iple inilir aşağıda mağara var kilise yok küçük bir kilise gibi bir yer var oda diyer vadide buraya uzak kilisenin üstü toprakla kapalıydı açtılar birşey bulamadılar kısmet olur buraya gidersem detaylıca inceliyecem hem üstten hem alt taraftanEvet abi o bir işarettir. Zemine toprağa zemin altı kayaya su civarı giriş der . Bu benim bildigimdir.Su yakında ise yönü değiştirilebilir giriş üzerinden akar gider. Blok üst duzlugunde uçurum yeri sedir yapan yer var ise önemlidir koridor önemlidir. Acaba eski gizli kilise yokmudur bu yakında.
Bu bilgilere göre burası büyük ve kıymetli bir alan abi.doğal olma ihtimali yok oraya sonradan konduğu belli üstte küçük dairenin içinde kalp var alttaki büyük dairedede ayak var tam emin deyilimde ayağın içinde bir insan var gibi geldi belki ben öyle görüyor olabilirim ordan geçerken fazla dikkat etmediydim sadece resim çekip esas bakacağımız yere gittik birde çok yüksekteydi ulaşamadığım için ellemedim oraya anca yukardan gelip bakmak lazım
o koridor 50 60 metre devam ediyor kademeli olarak aşağı iniyor sonunda genişliyor sağ tarafı burası gibi iki dağın arası eni 10 metre boyu 40 metre uzunluğunda bir yer aşağı inmek için ip lazım 7.8 metre derinliğinde diyer tarafta daralan yerde şapka kaya var çıkarken yokuş biçiminde her iki taraftan oraya gimek zor gizli vadi diye adlandırdığımız bir yer içeride mağra var mağara yukarıya doğru tünel yapılmış 10 m.yüksekliğe çıkıyor karşı taraftan gelen leri görmek için yapılmış gerekirse resimleri eklerim fakat konu başka yere gider verdiğim metreler tahmini daha fazlada olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 35984
kader ustam burası hititlerden buyana yunan roma ermeni hepsi gelip geçmişler uzaktan mağara ve gözetleme yerini gösteriyim iki taraftanda giriş çok zor iki yamacın arasına gizlenmiş bir yer sankiBu bilgilere göre burası büyük ve kıymetli bir alan abi.
Medeniyet işi dediklerimize yakın bir şey o zaman.
Abikader ustam burası hititlerden buyana yunan roma ermeni hepsi gelip geçmişler uzaktan mağara ve gözetleme yerini gösteriyim iki taraftanda giriş çok zor iki yamacın arasına gizlenmiş bir yer sanki
Ekli dosyayı görüntüle 35985Ekli dosyayı görüntüle 35986