Kardesim gorunen oki burasi bir mezr dahi olsa cevrenin yer seviyeaine ve mezarin kendi seviyesine bakilirsa mezar zaten ilk bastan beri aciktaymis. Acikta olmadigini farzedelim buranin kurcalandigini dusunuyorum cunki icindeki tas hem duzensiz hemde olmasi gerektigi yerde degil asil dikkatimi ceken onun hemen yanindaki cokuntu. Kardesim eskiden dut agaclarinin hatta kara dut olsa daha saglam olur butur dayanikli agaclarin altlarina yada 3 adim 6 adim yada daha uzaga yada dut agaciylan nisan sayilabilecek belirgin bir yapinin istikametinede gomdukleri olmustur. Hamama gelince toprakta arayacaklarina duvarda. Bilhssa kapidan giriste varsa kubbesi kubbeyi arasalarmis daha isabetli olurmus diye dusunuyorum ALLAH zulcelal emeginizi bosa cikarmasin
Yorumun için teşekkür ederim,diğer arkadaşlar aynı şekilde sizlerede teşekkür ederim.Açıkçası hamamın hertarafını talan etmişler yani yapı duruyor ama heryeri kazılmış,duvalarda delikler açmışlar bunun haricinde de daha önce hamamın içinden birilerinin bir şeyler bulduğunu duydum yani o yüzden hamamdan pek umudum yok..Burda başka mezarlarında oalbileceğini çıkartıyorum yorumunuzdan peki kralın bahçesine yada hamamın bahçesine kim gömülürki ? Yüksek bir yerde değil