Arkadaşlar merhabaa . hafta sonu turlarken karşıma bakın ne çıktı. tosbaa, deveye benzettiğim bir kaya, murç izleri, oymalar hepsi bir arada. resimlerden bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler herkese....
lacivert 24 ustam çubuklarla gittim bu noktalarda çarpı durumuna geliyor lakin minarellere mi donuyor bilemem. bitki köküne dönen çubukların videosunu izleyince kafam karıştı. boşluğa mı yoksa bitkiye mi tepki veriyor kestiremedim. çok fazla zamanım yok sadece pazar günü tatilim. nasıl ne zaman işlem yapabilirim bilmiyırum ustam.Metin ustam zaten çiçeklerde mezarlık alanı olduğunu teyit ediyor değerli olan varmıdır kısmetine çubuklarla yerlerini ve değer taşıyıp taşımadıklarını araştırabilirsin kolay gelsin...
LACİVERT HOCAMIZIN İFADE ETTİĞİ GİBİ mezarlık bölgesi.
esasen,bu kadar ciddi bulguların olduğu bir alanda ,bu kadar yüzeysel mezar olmaları dikkat çekici.
normal mezarlara böylesi işaret olmamalı.görülmüş değil. sadece ,iki noktaya dikkatini çekmek istiyorum.
neden buraya işaret ettim. buradaki işaretlerin bir kısmı mezar odası veriyor. sabit nokta , istikametleri belli ve görünüyor olduğu için,bunları tercih ettim.
bu iki yer ,tespitlerinizde oda veriyorsa ki vermeli, diğer yerlerde de benzeri çıkar. bu da mezar oda çevrelerine normal mezarlar konulduğunu gösterir.en büyük ihtimal bu olmalı. ama mezar aten çok. önemli olan hocamızın işaret ettiği gibi güzel bir tespit yapabilmektir.
lacivert 24 ustam çubuklarla gittim bu noktalarda çarpı durumuna geliyor lakin minarellere mi donuyor bilemem. bitki köküne dönen çubukların videosunu izleyince kafam karıştı. boşluğa mı yoksa bitkiye mi tepki veriyor kestiremedim. çok fazla zamanım yok sadece pazar günü tatilim. nasıl ne zaman işlem yapabilirim bilmiyırum ustam.
güzel kardeşim senin kablumbağa olarak adlandırdığın hayvan görünümlü kayanın iki yerde karşılığı var. biri başın baktığı istikametteki yer. son resimdeki oyma da zaten oradaymış muhtemelen o oyma kayaların tarafına bakar vaziyette imiştir..gömülü oyma incire doğru bakatr vaziyette ise o araya dikkat edilmeli.ustam her 2 yerde de boşluk veriyor. kayaların üzerine dikkat etmedim kablumbaga etrafına odaklandım. hafta sonu yine gidecem bakarım yakın fotolarını da eklerim.
Yok usta L cubuklar isimi goruyor. Void finder 2 nin performansi iyi sanirimVoid finder2 ile denedinizmi boşluk olayini orda