Bu Haçın Birisi Neden Ters..? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu Haçın Birisi Neden Ters..?

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
1LaQRB.jpg
ustam burası eğer böyle oyma ise zemin altı oda gösteriyor taşın yakınında belkide hemen altı sabit olmadığı için işin zor bulunduğu yer önemli oda işaretini seyyar taşa yapmazlar sabitse güzel
Tasin alti kiymetli ustam.

gıral

Vip Üye
Allahkolaylık versin ustam sanayardımcı olmak isterdim ama bendeöğreniyorum sayende merakımdan soruyorum işte hakkını helalet ustam vakitayırıp cevap yazıyorsun sağolasın oişaretin biri kesin çiçek diğeri istavroz ustam erdemustamın yorumu beni ayıktırdı

david07

Kullanıcı
Çok güzel yer bulmuşsun hocam. Arkadaşlarda gerekli yorumu yapmış. Açarken tuzaklara dikkat edilmesi lazım ve büyük ihtimal de tuzaklidir. Yukarıya bakan çiçek. Aşağıya doğru bakan ise haç. Haclar çeşitli boyutlarda ve ölçülerde olur her hac modeli eşit çizgilerden oluşmaz. Denildiği gibide pençe hizasına bakılması lazım. Umarım muvaffak olur ve istediklerinizi elde edebilirsiniz.

blutx

Kullanıcı
Ters Haçın anlamı tanrıyı inkar manasını taşıyor !burada ne amaçla kullanıldığı bu fugürün belli değil mezar işretimi veya başka bir şey içinmi kullanılmış eğerki mezarsa o mezara ulaşabilirsen seni bir süpriz bekliyor

Üst Alt