Bu işaret hakkında bilgisin olsun

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Sa değerli kardeşim. sizin işaretiniz, bacalı bir yer altı yaşam yerini anlatiyor, 50 m uzak değildir.
Dereden haber verseydi girisi tahmin edecektik amma haber gelmedi...

*&*&*&*

Hocam hoş geldiniz.
Sizi burada gormek cok güzel.
( @BulursamKader25 )

TimuR964

Super Moderatör
kıymetli ustam 2016 kayıtlı fazla takılmamış buraya bu yaz çok defa buluştuk yemekler yedik sohbetine mashar olduk dil eğitimine ağırlık verdi yakında almanyaya gidecek onun telaşı vardır bilirsin sohbettede fazlabulunmazdı umarım birlikde bir sohbet etme nasip kısmet olurtek sorun hesap zamanı yaşanıyor kuçukde olsa altın sikke dolu bir kupu yakın dostuma verdim diyecek kadar gönlu zengin bir ustamız izmir muzesindeki sikkelerin geneli onun marifeti çoğu evraklarınıda gördum*SABIR

nik

USTA
Super Moderatör
kıymetli ustam 2016 kayıtlı fazla takılmamış buraya bu yaz çok defa buluştuk yemekler yedik sohbetine mashar olduk dil eğitimine ağırlık verdi yakında almanyaya gidecek onun telaşı vardır bilirsin sohbettede fazlabulunmazdı umarım birlikde bir sohbet etme nasip kısmet olurtek sorun hesap zamanı yaşanıyor kuçukde olsa altın sikke dolu bir kupu yakın dostuma verdim diyecek kadar gönlu zengin bir ustamız izmir muzesindeki sikkelerin geneli onun marifeti çoğu evraklarınıda gördum*SABIR
Doğru dersınız üstadım Allah razı olsun benim fazla zamanım yok ama hine fırsatım oldukça siteyi ziyaret ediyorum.guten naht

Uzman68

Kullanıcı
Saklana o kısimda muhtemelen giris var

Ekli dosyalar

• 20221115_000330.jpg
    20221115_000330.jpg
    410.7 KB · Görüntüleme: 6

TRUVA

Admin
Dereyi sormuş usdat. Net bir cevap göremedim. Dereninbitiminde tepe olacak. Hedef tepenin zirvesi

Üst Alt