bu işaret nal olabilirmi? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

bu işaret nal olabilirmi?

bager

Kullanıcı
Cevap: bu işaret nal olabilirmi?

truva ustam bizde o tepeden şüpheleniyoruz yukardaki resimde doğu olarak işaretlediğim tepe, orada bir mağara girişi veya tünel olabilir, ama benim merak ettiğim o nala benzer işaret tam olarak ne anlama geliyor bir mağara girişi anlamına mı geliyor?

TRUVA

USTA
Admin

truva ustam bizde o tepeden şüpheleniyoruz yukardaki resimde doğu olarak işaretlediğim tepe, orada bir mağara girişi veya tünel olabilir, ama benim merak ettiğim o nala benzer işaret tam olarak ne anlama geliyor bir mağara girişi anlamına mı geliyor?
İşaret kayanın yan yüzünde ve göründüğü gibi büyük bir kayada değil gördüğüm kadarı ile.sen her ihtimale karşı işaretin çevresini bir kontrol et herhangi bir emanet varmı diye. ama hedefin karşıdaki tepe ve tepenin uçurum kısmındaki bölüm.Tepenin içine giden bir tünelin olduğu ihtimali yüksektir.Bir taraftanda bakınca vajinayada benzetiyorum.o yüzden olduğu yeride bir bakmanda fayda var.

bager

Kullanıcı

kayanın önü ve arkası 1 metre kadar kazılnış ama bişi çıkarmışlarmı bilmiyorum tabiki dediğin gibi kayanın etrafında detaylı bir cihaz araştırması yapmak lazım

aga.0074

Kullanıcı

bende bir yorum yapmak isterim benim kanımca bu işaret sadece doğal bir suyu simgeliyor..ama şu varki suyun olduğu yerde yaşam olur..aynen karşı tepede bir araştırma yap..tepe gayet müsait..mineral seni çok etkileyecek haberin olsun..kazalarda mineral oranı çok fazla..doğu tarafı incele tepenin..birde güney doğu tarafı

KOMAGENE

Kullanıcı

kayanın yerinde oynatılma olasılığını göz önünde bulundurarak kaya üzerinde yön verdim buna göre oymanın fazla ucu mesafe verir oymanın kapalı yönü yön verir yön kısmında tümsek veya yığma olmalıdır resimde ben göremedim ama bu işaretin çözümü yığmaya işarettir eğer yığma yoksa kaya uzerindeki haritaya göre ki bu haritayada benziyor dereye göre hangi tepeyı işaret ediyorsa aynı tepe uzerinde bu nala benzeyen 2. işareti bulmaya çalışın

bager

Kullanıcı

cevaplar için teşekkürler hepside çok mantıklı o yüzden bütün ihtimalleri tek tek değerlendirecem, elinize emeğinize sağlık

impossibleman

Kullanıcı

Bana işaretin olduğu kaya gibi geldi. işarettin rengi kayanın renginden farklı. sanki horosan gibi.

zehir

Kullanıcı

s.a ustalarımın yorumuna saygı duyrak acizane bir yorumda ben yapmak istiyorum benim görüşüm bu bir kasa ya asker emaneti var yada arkadaşın birinin bankası yakın cevrede murc ucu girecek kadar delikli kaya varmı bide ona bakıver sana zahmet

KANAS_USTA

Vip Üye

işaretlerın oldukca manıdar
ancak işaretlı kayayı ayrıntılı fotolakı son noktayı net verelım.

Üst Alt