Evet hocam teşekkür ediyorum size. Hafta sonu daha detaylı bir gezinti yapıp alanda önemli yerleri hem dron ile hem de telefon ile resimleyeceğim.Seni bos yere gondermedim. Orada oda boslugu tepiti yap. Onceki isaretli kayadan seni buraya yonlendirirken o kayada zaten oda isareti vardi.
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu dediğiniz noktayı bizzat inceleyip görüntüleri size aktaracağım.Alan çok güzel.
Kıymetli mezar odaları var.
Zamanında el deymediyse, duruyor gibi.
Bu alana kıymetli ise yarar cihazlarla ve tecrübeli cubukcularla illa bakmak gerek.
Aşağıda kırmızı renk ile çarpı attigim2 kaya arasını ve kayaların altlarini bir şekilde kontrol ediniz. Burası es gecilmesin.
Kolay gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 37378
İkisi aynı kaya hocam. Birisi resimli diğeri ise videolu görüntü.Bu kayada boşluk bakınız.
Muhtemel bir oda da burada var.
Derinlik 2 metreyi geçmez.Hocam yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu dediğiniz noktayı bizzat inceleyip görüntüleri size aktaracağım.
Dediğiniz iki kaya arasını ne ile kontrol edilmeli sizce? Çubuk, makine gibi mi acaba?
Benim isaretledigim kaya bu mu?İkisi aynı kaya hocam. Birisi resimli diğeri ise videolu görüntü.
Yok hayır hocam. Burası Truva hocamın yönlendirdiği kaya. Sizin dediğiniz kayayı cumartesi günü videosunu çekip ileteceğim.Benim isaretledigim kaya bu mu?