Bu işaret ne anlama geliyor?

TRUVA

Admin
Seni bos yere gondermedim. Orada oda boslugu tepiti yap. Onceki isaretli kayadan seni buraya yonlendirirken o kayada zaten oda isareti vardi.

enesgulcan

Kullanıcı
Seni bos yere gondermedim. Orada oda boslugu tepiti yap. Onceki isaretli kayadan seni buraya yonlendirirken o kayada zaten oda isareti vardi.
Evet hocam teşekkür ediyorum size. Hafta sonu daha detaylı bir gezinti yapıp alanda önemli yerleri hem dron ile hem de telefon ile resimleyeceğim.

Etrafta çok büyük kayalarda mevcut onları da görmenizi isterim açıkçası. Bu arada kaya da bulunan artı işaretini nasıl yorumlayabiliriz? Son nokta işareti, haç işareti gibi gördüm ama ne manaya geldiğini anlayamadım açıkçası.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Alan çok güzel.
Kıymetli mezar odaları var.
Zamanında el deymediyse, duruyor gibi.
Bu alana kıymetli ise yarar cihazlarla ve tecrübeli cubukcularla illa bakmak gerek.

Aşağıda kırmızı renk ile çarpı attigim2 kaya arasını ve kayaların altlarini bir şekilde kontrol ediniz. Burası es gecilmesin.

Kolay gelsin.
Screenshot_20241119_222324_Chrome.jpg

enesgulcan

Kullanıcı
Alan çok güzel.
Kıymetli mezar odaları var.
Zamanında el deymediyse, duruyor gibi.
Bu alana kıymetli ise yarar cihazlarla ve tecrübeli cubukcularla illa bakmak gerek.

Aşağıda kırmızı renk ile çarpı attigim2 kaya arasını ve kayaların altlarini bir şekilde kontrol ediniz. Burası es gecilmesin.

Kolay gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 37378
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu dediğiniz noktayı bizzat inceleyip görüntüleri size aktaracağım.

Dediğiniz iki kaya arasını ne ile kontrol edilmeli sizce? Çubuk, makine gibi mi acaba?

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Hocam yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Hafta sonu dediğiniz noktayı bizzat inceleyip görüntüleri size aktaracağım.

Dediğiniz iki kaya arasını ne ile kontrol edilmeli sizce? Çubuk, makine gibi mi acaba?
Derinlik 2 metreyi geçmez.
Düşündüğüm şey ise; malzeme çok olacağından iyi bir dedektör de tespit eder. Çubukçu tecrübeli ise o da tespit yapabilir. Lakin çubuğu tutmaya biraz geriden başlasın. 70-80 metrelerden yürüyüp gelsin buraya.

Üst Alt