karddeş hoşgeldin inşallah resimleri yükler yardımcı oluruz ama göz mazuratın yoksa lütfen küçük harfle yaz yüksek sesle konuşma kızma gibi sayıldığı için büyük harf yasak yardımcın olsun nasiplenirsiniz inşallahBU YER DEREDE İKİ DAĞIN ARASINDA YANLIZ BİTKİ ÖRTÜSÜ ÇOK DEĞİŞİK TAŞIN ÖNÜ SU AKAR GİBİ YEM YEŞİL RESİMLERİ AKŞAM ATACAĞIM SAYGILAR
ustam aslında birazda doğru kararda vermiş olabilirsin eğer delikler aşağı doğru çanağa iniyorsa senin kararın çok yerinde ama inmiyorsa sunu çanağı olma ihtimalini yükseltir saygılar
Kardeş hakkını helal et telefonda ben bu siyah yeri içi açılmış bir kasa olarak gördüm, bigs. başına gerince iş değişti. Hemen solda iki mi yoksa bir tanemi delik var daire içine aldım, deliğin içine parmağını sok bakalım ne yöne yön verecek . Ve onun hemen yanında ok olan yönde neler var, sarı x koyduğum tüm yerler boşluk kontrolü yapılmalı. yeşil olan yer sanki tıraşlanmış gibi. biraz aşağıda olan öküz başımı önden resimleme imkanın var mı veya resim var mı. suyun aktığı yer ve suyun düştüğü yerin önü bir iki mt civarı mutlak kontrol edilmeli (değerli maden) Başka işaretlerde var ancak bunları bir çözelim bakalım ne olur. Hakkınızda hayırlısı.