Bu işaretler neyi ifade ediyor önerir misindaha öncede söyledim boşuna alan taramaya para verme aynı işi bakır veya aliminyum çubukla halledersiniz boşluğu rahatca bulursunuz kullanabilirseniz
Bu işaretler neyi ifade ediyor önerir misindaha öncede söyledim boşuna alan taramaya para verme aynı işi bakır veya aliminyum çubukla halledersiniz boşluğu rahatca bulursunuz kullanabilirseniz
ordaki kalpse genellikle bayan mezarını işaret eder
Çözümünüordaki kalpse genellikle bayan mezarını işaret eder
Şimdi kardeşim burda bariz bir koltuk var şuan işlerim var senin gibi iş başindayim ama sana buranin noktasını yazacam tabi ozamana kadar bulamazsan çunku nokta güzel inşallah bulursun anlatmaya gerek kalmaz bariz odalar var ve bölgeyi aktif tutBu işaretin anlamı söyler misiniz her ikisi
Bu noktada koltuk işareti var alan tarama sadece cihazın ön işidir yani alantarama mutlaka olmalı zaten sonrasında devreye yer altı yada derin arama dedektörleri girer Atlas4 gladyometre cihazları denilen en güzel cihazlardan biri yada daha üstünü görmediyim için bana göre hiç yanildigini görmediyim için konuşuyorum burda güzel beceriler sergilerİşaretin bulunduğu yer ve çevresi ve ölçüsü
Sanki Kalp işareti benziyor gibi ne diyorsunuz hangi cihaz almam lazım Alan tarama mı? Yeraltı görüntüleme mi? Dedektör mü? Hangisi sırayla bakmam lazım cıhaz için öneri verebilirsiniz
Hangi Cihazı öneriyorsunuz Alan tarama cihazı için elektronik ten öneri verirseniz iyi olur diğer cihazları da
Teşekkür...