Cevap: bu işaretler ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz
mekan güzel yer güzel, emareler güzel, gezdiğin noktalar işçiliği zor alanlar bunu ikizceli usta da dile getirmiş. bende öyle gördüm. ve gezdiğin kayalık alan işaretler olarak olumlu, işçilik olarak ağır bir yer. çok işaret görmen lazım. daha ziyade mezar değilde parayı anlatan çeşitte işaretler. ben onları tercih ederdim. ama gördüklerimi çözmek istiyorum, sorduklarıma cevap bulmak istiyorum dersen onu da ikizceli usta bazısını belirtmiş zaten. krallar, kraliçeler, asiller ve biraz daha uzaklaşsak fakirler.
hatırı sayılanlar; dereye, batıya, doğuya cehpeler bunlar. su güneş ve tabi kutsal yön kudüs.
tümülüs, yığma kaya mezar yüzey mezar oda mahzen burda hernevisi var. ama hangisi ne yönde burayı irdelemek lazım. ağaçlar da güzel onları da es geçmemek, çeşitlerini öğrenmek lazım. çeşmeleri de g. earth de belirtmek lazım. burada nişane taşlar neler bilmek lazım.
resimdeki yerde yatan ağababaları;
senin ilk resimlerindeki ler bölgenin hatırı sayılanların ve orta hallicelerinin yatış mevkisi.
bu ağacı ve bilgilerini, öğrenmek isterdim.
buradakiler de enteresan.
burda yanlış görmedim ise iki dere bir çatalda kesişiyor. doğru tahmin ettimse o zaman o dere çatalını gözlemle. çatalda dikkatini çeken neler var bir alıcı gözle bakmak lazım oraya.
buralarda sıralı mezarlar, odalar v.s. bunları boşluk tespit metodu ile araştırman daha faydalı. son nokta için boşluk tespiti belirleyicidir. doğrusu da budur. zahmeti yüksek, noktalar....
.
ilerde detaylıca bakmak lazım. bir kaç medeniyetin, çok önem verdiği alan....