Bu işaretler nedir ustalar ugraşmaya degermi yardımcı olursanız sevinirim

Macera tutkunu

Kullanıcı
Burası çok güzel bir yere benziyor aslında ama Taştaki figürün ne olduğunu anlayamadım taşın ön tarafından baktığınız zaman sol tarafta bir kese gibi yer gözüküyor lütfen bana bu fotoğrafta yardımcı olursunuz çok mutlu olurum

Ekli dosyalar

• IMG_6873.jpeg
    IMG_6873.jpeg
    2.1 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6870.jpeg
    IMG_6870.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6871.jpeg
    IMG_6871.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 5
  • IMG_6872.jpeg
    IMG_6872.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 5

Keban23

Kullanıcı
Burası çok güzel bir yere benziyor aslında ama Taştaki figürün ne olduğunu anlayamadım taşın ön tarafından baktığınız zaman sol tarafta bir kese gibi yer gözüküyor lütfen bana bu fotoğrafta yardımcı olursunuz çok mutlu olurum
Şimdi hocam bizler işaretin amacını belirlemek için ufak bir tüyo verebiliriz ama bariz netçilerden deyiliz bilgi gercekten çok önemli işaret çozmek tarihi bilmek o dönemlere ait yapıları sezmek hem önemli hem zordur ben çok araştirdim yani o kadar kolumu uzatımki papazların yanında bile bu işi az çok öyrenme duygusuna sahip oldum eksik varmı çok daha çözemediyimiz bilemediğimiz hayretle baktigimiz o kadar yerler varki gördükçe bilgi sahibi deyiliz demeyide öyreniyor insan bazen çunku en temel araç asında bilmekdir sonra cihaz falan vs gelir senin alana gelince burda bir işlem var yani güzel bir yer bana göre hata sana diyebilirimki burda bariz bir giriş vermiş yani burdan giriş yapabilirsin demiş cihazın varsa güzel bir cihaz ile orayı tarat deyermi konusuna gelince bence deyer deymez dediyimiz çok yerler bize çok kazandırdı onların arasında bura güzel yer ilgilen derim

drapeta

Kullanıcı
slm 2 ayrı yerden söz ediyor sol taraftaki kaseden sağ taraftada var yukardada 2oyması var ve farklı yerlere bakıyorlar baktıkları yöne koymuş kaseleri okla işaretlediğim noktalardaki kayalara yoğunlaş varsa o yönlerin fotolarını yükle yardımcı olalım birde taşı ıslatıp fotola arada murç izlerinin olduğu ama anlaşılmayan fgürler var

Ekli dosyalar

• IMG_6871.jpeg
    IMG_6871.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 3
Üst Alt