soruma cevap verseydi konu sahibi sizinle aynı olacaktı yorumumuz EYVALLAH,bu,ısaret,nikometya,uygarlıgına,ait,,yapi,duvar,suslemesidır,,nıkometya,romanın,eyaleti,ıdı,ona,baglıydı,bu,uygarlik,,,mezar,taslarida,yapilarida,bu,sekilde,suslemeler,kullaniyordu,,gomu,ile,alakali,degil,ayrıcaibu,kutahya,,tavsanlida,cok,,cikar
Kütahya tarafı veya tavşanlı da değil malesef ben elimde olan resimleri attım köşesi kırık olan sonset çevresini kazdıkları alta doğru diklemesine iniyor şimdi iki arada kaldım disikedi nin yorumu farklı sizlerin yorumu farklı ben yeniyim ustalar tüm yorumlara saygım var kesin net olarak bir bilgi netlesse ona göre çalışma devam edecek o yüzden önem teşkil etmektedir..soruma cevap verseydi konu sahibi sizinle aynı olacaktı yorumumuz EYVALLAH
Verdiğiniz cevaplar icin hepinize çok teşekkür ederimSiz ustalarımın yorumlarını dikkate alın babahalit ustam çok iyi netleştirmiş.bende kendisine teşekkür ederim.zaten çok farklı şeyler söylemedik.mezar var ustam da süslemeleri böyle olur demiş.bende gömü demedim mezarlarda şahsi eşya dedim.mutlaka tünellerde olacak böyle bir yerde.degerli tespiti yapın ona göre dedim.böyle devam edilirse bir çok işlenmiş taş çıkar kafa karıştırır yani.ustalarımız tekrar yardımcı olur umarım.
Kazmaya degermi hocam sizcekuyuyu bul. karşısı tümülüs
Konuyu biraz daha acarmisin izkuyuyu bul. karşısı tümülüs