biraz abartımı olmuş yoksa yüzeyden görülmeyen bazı gizemlere gebemidir,ancak yerinde anlaşılır.
bildiğim,gördüğüm kadarıyla,ilk fotonun diğerleriyle hiç bir bağlantısı olmadığıdır. diğerlerinin birinde biraz uzun tünel olup belli bir yere kadar bir çok odaya hitap eder mi,yüzeyden ve incelemeden fikir yürütmek yanıltıcı olabilir.
evet ikizceli ustam sonradan gelen vatandaşların biraz abartısı olmuştur yok artık diyecek kadar olmuştur.
fakat birinci fotodan son fotoya kadar hepsi aynı arazi içinde zaten ilk 7 yada 8 foto aynı kaya diğer kayalar o kanallı kayanın 50 metre aşağısında 5 er metre gibi serpiş tirilmiş ayrıca tek kanal olan kayalarda var.
ne varki fotolama değişik zamanlarda çekildiği için bazı renk ton ve arazideki değişiklikler farklı çıkıyor.
ben arazinin uzak resimlerini yüklememdeki amaç arazinin eğimi,ve hangi kayanın nerelerde olduğunu çizerim diye yükledim ancak bir türlü çizemiyorum
çizim konusundada yardımcı olursanız memnun olurum
bu işaretler son resimdeki fındıklığın hemen üstündeki ormanlıktan başlıyor o açık alanın tepeye doğru bitimindeki ormana kadar gidiyor.
hatta orada bir elektrik direğini çok güzel bir oturak vardı onun yerine diktiler, bugün yine çıktım köye hazır otlar sönmüş arazideki kayalar iyice ayyukada görülür nasıl nerde diye ancak kar tamamen kalkmamış ve fırtına vardı
ayrıca baharın memleketinize giderken bir çayımı içip araziyi görmenizi birde sizin dilinizden dinlemek bizi ziyadesi ile şereflendirir selamlarımlar.