Bu Kayadaki Işaretler Nedir | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu Kayadaki Işaretler Nedir

apbosum

Kullanıcı
Yigiditlerim çok prof sunuz herhalde dogal olmayan kaya ben gormedim dogal ucgen murç izleri balta o kayada dik sekilde o yerin onune konmuş ucarak ....

cantar

Kullanıcı
doğal olmayan kayadan maksadınız ? çok profsunuz sözünüz biraz arkadaşlarınızı arkadaşlarımı aşağılıyıcı bir yaklaşım apbasum kardeş

gelelim arkadaşımızın yerine arkadaşımız kazma aletini öyle bir yere bırakmış ki direk ilk olarak kazmaya yönleniyorsunuz bakış olarak
yer olarak güzel bir yer o alanda dah ilerde farklı renkte önünde kaya olan bir yer daha var bu yerden sonra oraya yönelmende bence fayda var.

cantar

Kullanıcı
topraktan çıkan yılan kafası işareti bozmuşlar üzerinde daha çalışma yapmaya gerek yok bu yer bana göree iyi bir yer ve kafa girişi kapatmış gibi kayıp açılmasın diye ağaç gövdesi gibi bir yer bu anıt ağacıda olabilir kesilmiş kök kalmış iki kayanın arasında açılma var..Kaya dayama yapılmış gibi

apbosum

Kullanıcı
O kayayi indirdim 1mt kadar kazdım horasana gibi alta iniyo gri kil toprak basladi

apbosum

Kullanıcı
ZXaJjV.jpg
WqyEP4.jpg
oXa95R.jpg

hocam o dikili kayanın altından bu cıktı horasan diyorum ama sizce, 1mt ye yakın "Yasak Kelime" topraktan cıkan kayalar birbirine yakın kaslar var ama simdi bitti asagıya dogru kil basladı degerli yorumlarınızı bekliyorum

apbosum

Kullanıcı
Cantar hocam bu kadar ugrasmislar ama çok zekice bizi yaniltti biz o kayayiin altini ariyozz

Üst Alt