Yani Gordion,Yakın, Keskin ile Bala arası
Yani Gordion,Yakın, Keskin ile Bala arası
Değil ustam Gordion buraların kuzeybatısına düşer epey mesafe vardırYani Gordion,
Çıkılamayacak kadar yüksek bu kayalarİşaretledigim alanı net göreydik iyiydi
Yok ustam doğal olduğu düşüncesiyle görsel olarak paylaştım Başlığı düzelteyimUsdat kader ustaminda dediği gibi burası seni aşar. Koruma var. Girişide çizdiğim alanda.
Arkeoloğa sormuştum zamanında oda calaskayla demişti ustam@Necat. Usdam Selamlar,
" Siz baktığınızda ordaki kayaların Doğal oldugunu sanarsınız, Aslında o kayaları biz örgü yaptık " Der yazılarda, işde bunlar çok önemli ve düşündürücüdür, Ben Nalbant alanı konusunda o dogal gibi olan aslında örgü olan kayaların resmini koymuştum, ordanda görebilirsiniz , Buna nasıl bir teknik ve nasıl bir güç kullanmışlar hayret edersiniz,,
TurnaYakın, Keskin ile Bala arası
Maşallah.Yaklaşık 60 cm lik Turna çıktı. Boynunun eğriliğinin sebebi hayvan acı çekmesin diye boynunu kırdı arkadaş. Yoksa dönünceye kadar su dışındada olsa içindede olsa eziyet çekiyor hayvan. Kadifeyle sazana atmadık, sadece turna için gitmiştik.
Ekli dosyayı görüntüle 26743
Ustam bunu kıyıdan aldık. Bir botumuz var, eksiklerini tamamlıyoruz epeydir yatıyordu, subaplar kaybolmuş, kürekler bulunamadı ondan sonra gör beni Gerçi 10 tanede tutsak alacağımız 1-2 tane oluyor ama en azından fotoğraf çekeriz Diğerlerini geri suya salıyoruzMaşallah.
Baraj kuzusu bunlar