Kıranlarda bu işin acemisi işte. suç onlarda değil. O gavurda yakalayabilsek problem çözülür de, ama nerde o gavur oğlu gavur.O gavuru bulamazsınız ama kırani bulursanız onun ellerini de siz kırın/kırdırın.
Kıranlarda bu işin acemisi işte. suç onlarda değil. O gavurda yakalayabilsek problem çözülür de, ama nerde o gavur oğlu gavur.O gavuru bulamazsınız ama kırani bulursanız onun ellerini de siz kırın/kırdırın.
burda gider istikameti belli ise dikkat çekecek mağra taş öbeği büyük kayalık ve dikkat çekici her yere bakılmalı işarette detay görünmüyor resim net değil zaten kırılmış şansında yaverse ipuclarını takip edebilirsinİllaki mutlaka vardır. lakin aranması gereken ne işte soru noktası o ama ne?
Eyvallah mübarek Rabbim razı olsun inşALLAH c.cburda gider istikameti belli ise dikkat çekecek mağra taş öbeği büyük kayalık ve dikkat çekici her yere bakılmalı işarette detay görünmüyor resim net değil zaten kırılmış şansında yaverse ipuclarını takip edebilirsin
Haklısın bu hayvanların saklandığı yerler çalılıklarda var. ya nasip diyelim. kısmet artık.Ustam çalılıkları iyi araştır mutlaka adedince taşöbeği vardır yada alıç ağacı
Ooooo yaşlı bunak sen yaşıyormuydun be mübarek,☺ öldün sandıydım. nirelerdesin be mübarek, hayırdır kayıplardasın . 26 metreyi neye dayanarak veriyorsun .bide bu tünel işi nerden çıktı . Bunların işi basit diye biliyorum . bide bu yavrulardan bitaneside balık süsü verilmiş , neden acaba . yine sağolasın be mübarek Rabbim razı olsun İNŞALLAH c.cOo fakirbaba olursa bi cevap her zaman yazarım abi aşağı doğru 26 metre in düzlükte mezar var ermeni mezarı bu mezarlar boş iç tünelde biraz yolluk var sana yeter mezarların arasında küçük tünel insan ya girer ya girmez dikkatli ol küçük küp 46 civarı sarı cash girişi yok üsten boşluğu bulup başlayacaksın 1 metre kis var onu aştımı iş tamam hadi hayırlı olsun Mardin batman, çorum ve civarları keklik işareti çok olur bunlar kalanlar.
Öyle bakınıp geçiyorum arada pek zamanım olmuyor. İşi basit zaten daha basit ne olsun boşluğu bul orası mezar iki mezar aralarında birbirlerini bağlayan küçük dar kısa tünel var parada bu tünelde sizi yoracak kistli toprak başka birşey değil balık ölüm ve yaşamı sembolize etmek için koyulmuş suyun yakınında ise bu koyulur bide onlar yavru değil 3 keklikOoooo yaşlı bunak sen yaşıyormuydun be mübarek,☺ öldün sandıydım. nirelerdesin be mübarek, hayırdır kayıplardasın . 26 metreyi neye dayanarak veriyorsun .bide bu tünel işi nerden çıktı . Bunların işi basit diye biliyorum . bide bu yavrulardan bitaneside balık süsü verilmiş , neden acaba . yine sağolasın be mübarek Rabbim razı olsun İNŞALLAH c.c