@Sibel kardeşim bu konular ile ilgili yani aslında bir şey bilmeyen
@Necat ustamızında belirttiği gibi internet üzerinde boş yorum yapanlar ile ilgili kaç defa yazdım insanları uyarmak için. Geçen birine prizma üçgenin adını soruyorum inanın adını bilmiyor daha kalkmış canlı yayında ahkam kesiyor. Birazda burada suçu kendimizde aramak gerek. Bu tip insanlara hemen kanıyoruz. Toplum olarak insanları hep kendimiz gibi sanıyoruz. İnanın o platform larda yorum yapanların %90nı bir şey bilmiyor işi ticarete döküp kişileri boş yere uğraştırmaktan başka bir işe yaramazlar.
Bazılarıda durmadan kasa buluyor yahu ben 40 yıldır geziyorum arazide bir tane kasaya denk gelmedim geldiklerimde uzun yıllar önce açılmış olanlardı. Lakin bunlara göre yer gök kasa. Bakın bu site ve diğer komşu sitede bu işe uzun yıllarını vermiş halen kendini geliştirmeye çalışan ustalar mevcut. Ve her birisi alanlarında çok iyidirler sağ olsunlar. O yüzden siz hobi daşlarıma tekrar sesleniyorum kanmayın bu cahil insanlara. İnanın birisine sorsanız sistem hakkında hiç bir bilgisi yoktur bu kişilerin. Eğer merak ettiğiniz çözümünü istediğiniz şeyler olur ise böyle iyi ustaların olduğu yerlerde paylaşın. Herkese saygılar sunarım