He her bir 5/6 yıl daha bekle inine girmek içinYanılmıyorsam beş altı yıl önce bu fotoğrafı biri paylaştı ve devamı gelmedi bu sefer devamı gelirse inine kadar gideceğizdun
He her bir 5/6 yıl daha bekle inine girmek içinYanılmıyorsam beş altı yıl önce bu fotoğrafı biri paylaştı ve devamı gelmedi bu sefer devamı gelirse inine kadar gideceğizdun
Ayvalık Lale adasında vardı sanırım onu kırmışlar idi. O resim ile bu resim hemen hemen aynı alt kısımdaki tahribatta aynı gibi idi. Ama onu komple tahrip etmişler yada öyle hatırlıyorum ustam.Yanılmıyorsam beş altı yıl önce bu fotoğrafı biri paylaştı ve devamı gelmedi bu sefer devamı gelirse inine kadar gideceğizdun
Bu cevabı hak edecek ne yazdım terbiyesizHe her bir 5/6 yıl daha bekle inine girmek için
Terbiyesiz sensin boş boş konuşup durmayacak sin biliyorsan yorum yapacak bilmiiyorsan susacaksin ki gören senide adam sansınBu cevabı hak edecek ne yazdım terbiyesiz
Alttaki yıldızın uzaklığı zaten aynı fotoğraf olmadığının kanıtı olması lazımAyvalık Lale adasında vardı sanırım onu kırmışlar idi. O resim ile bu resim hemen hemen aynı alt kısımdaki tahribatta aynı gibi idi. Ama onu komple tahrip etmişler yada öyle hatırlıyorum ustam.
Daha önce karşılaştığım bir resim demiştimAlttaki yıldızın uzaklığı zaten aynı fotoğraf olmadığının kanıtı olması lazım
2016 yılında Facebook da da paylaşılmış aynı resim. Ayakkabı bile aynı. Kendini akıllı sanıyorsun birilerinin ya oyununa geldin yada gırgırındasın. Sitedeki yöneticiye bile laf yetiştiriyor sun. Biraz saygılı olmayı denemen de fayda var. Kanıt yazdın diye bunuda yollayayım. Kolay gelsinAlttaki yıldızın uzaklığı zaten aynı fotoğraf olmadığının kanıtı olması lazım
Ayakkabı da benim resim de benim resimde kendi bahçemin üzerinde2016 yılında Facebook da da paylaşılmış aynı resim. Ayakkabı bile aynı. Kendini akıllı sanıyorsun birilerinin ya oyununa geldin yada gırgırındasın. Sitedeki yöneticiye bile laf yetiştiriyor sun. Biraz saygılı olmayı denemen de fayda var. Kanıt yazdın diye bunuda yollayayım. Kolay gelsin
O zaman 10 yıl önce çektin aklına geldi paylaşayım dedin iyide yapmışsın. Kolay gelsinAyakkabı da benim resim de benim resimde kendi bahçemin üzerin
Eleştirdiğin yazıda detay fotoğraf paylaşırsan sonuna kadar ilerleriz denmiş..Neresi boş laf ?Terbiyesiz sensin boş boş konuşup durmayacak sin biliyorsan yorum yapacak bilmiiyorsan susacaksin ki gören senide adam sansın