Kuyunun bulunduğu kayalığın en alt tarafında bı yer var giriş ola bilirmiAğzı açık olsada dipte metan gazı olma olasılığı var sakın tedbirsiz inmeye çalışmayın...
Kuyunun bulunduğu kayalığın en alt tarafında bı yer var giriş ola bilirmiAğzı açık olsada dipte metan gazı olma olasılığı var sakın tedbirsiz inmeye çalışmayın...
Ana girişi açaıp içeri girerseniz onun aslında bir havalandırma olduğunu anlarsınız.Ölçüm yaptık ip attım 18metre aşağı iniyor korkutucu
selam.. konu başlığındada kuyu dememişsiniz 18 metereden söz ediyorsunuz bence bu kuyu deyil.. daha cok bi havalandırma yada sadece bişeyler saklamak için yapılmıs bi yer.. dibini görmeden net bişey demek mümkün deyil eğer bu tepede ve ruzgar almayan bi yerde ise havalandırmadır.. kuyuyu bek andırmıyor.. her ne olursa olsun dibini görmek lazım tedbirli bi şekilde aşşa inilmedi gerekiyor=)Ölçüm yaptık ip attım 18metre aşağı iniyor korkutucu
Sizi tebrik ediyorum. Biz görmedik siz görmüşsünüz.. peki bu öküz başı ne ifade ediyor? Nasıl bir çalışma yapmamız gerekiyor?X attığım giriş olabilir..fakat sağda daha muhteşem bi resim var...
öküz başı..nett belli.
Burayı bırakma..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
abi sanki yine aslan varvfotograf cekene bakiyo gibi. okuzun altinda (sizin yazdiginiz siyah yazinin hemen solunda)X attığım giriş olabilir..fakat sağda daha muhteşem bi resim var...
öküz başı..nett belli.
Burayı bırakma..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.