Bu mezar isaretimidir | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bu mezar isaretimidir

gezer 68

Kullanıcı
Farkındayim usta bugun makineyle tek tek yapmaya gittim tam makinayi actim karsida yola biraktiydim arabayi polis ekip arabasi geldi benim arabanin yanina durdu makinayi apar topar bi kayanin altina gizledim meğersem devriye atmaya gelmişler panikledim neyse arabayi aldim gittim 3 klometre ileride durdum yuruyerek onlara gozukmeden makineyi aldim al acele gelirken bu isareti gordum resmi boyle aceleyle cektim
Bu gunesin vurdugu 2 resim dikkatimi cekti

Ekli dosyalar

• 1000031733.jpg
    1000031733.jpg
    826.3 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000031759.jpg
    1000031759.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 23

TRUVA

Admin
Karenin yanindaki yuvarlak yere makine tut hediye varmi. Mezar odasi degerli. Sagdaki kemerin altindan karsi kayanin altina sari daire icine aldigim yerden tabana oradanda karsiya. Test yap. O alani incele .baska yerlerde vardir burada cevreyi incele.

Ekli dosyalar

• 20250114_205529.jpg
    20250114_205529.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 22

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Yer güzel.
İşaret güzel.
Kayaliklardaki işçilik güzel.
Usulüne uygun fotograflama yapmalısınız.
Burası ilgiyi hakkediyor.
Yön tespit et.
Metraj al.
360 derece yakın uzak fotograflama yap.
Alanın arka tarafı da önemli.
Yakında kuru yada sulu dere var mı?
Belirtiniz. Fotograflayiniz bolca.

gezer 68

Kullanıcı
Yer güzel.
İşaret güzel.
Kayaliklardaki işçilik güzel.
Usulüne uygun fotograflama yapmalısınız.
Burası ilgiyi hakkediyor.
Yön tespit et.
Metraj al.
360 derece yakın uzak fotograflama yap.
Alanın arka tarafı da önemli.
Yakında kuru yada sulu dere var mı?
Belirtiniz. Fotograflayiniz bolca.
Önünde kuru dere var

TimuR964

Super Moderatör
SAYIN gezer alıntıya gerek kalmaması için çabalıyacağım büyük yüzün küğüğunu açık gözun sol ustunde yani kapalı gözun ustu komutanmı kıralmı bilmem lakin statusu yuksek olduğu erkek olduğu kesin ,önce büyük kapalı gözu dikkali kontrol sonrası açın kırmızı okla göstermeye çalıştığım üçgen ölçulerini alın eş kanarsa kafadan başlayın indirmeye resmen yatırmışlar dikkatli bakınca göreceksiniz yatan kişinin sol kolu mevcut eli yok küçük gözden kıymetli taş büyük göz iyi bir kasa olabilir titiz davranın acele etmeyin.*TÖVBE*1000031723.jpg

gezer 68

Kullanıcı
SAYIN gezer alıntıya gerek kalmaması için çabalıyacağım büyük yüzün küğüğunu açık gözun sol ustunde yani kapalı gözun ustu komutanmı kıralmı bilmem lakin statusu yuksek olduğu erkek olduğu kesin ,önce büyük kapalı gözu dikkali kontrol sonrası açın kırmızı okla göstermeye çalıştığım üçgen ölçulerini alın eş kanarsa kafadan başlayın indirmeye resmen yatırmışlar dikkatli bakınca göreceksiniz yatan kişinin sol kolu mevcut eli yok küçük gözden kıymetli taş büyük göz iyi bir kasa olabilir titiz davranın acele etmeyin.*TÖVBE*Ekli dosyayı görüntüle 38279
İnşallah dedigin gibi 2 göz vardir usta

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
😀
Siz burayı usulünce fotograflayiniz.

Ekibin yoksa anlayan yoksa
Böylece kalsın
Zamana bırakın.

5 kamyon hafriyat var.
Alamayacaksınız bu hafriyatı şimdilik uğraşma. 3-5 tonluk kayaları yerinden almak icap edecek. Emek lazim zaman lazım finansman lazım.

gezer 68

Kullanıcı
😀
Siz burayı usulünce fotograflayiniz.

Ekibin yoksa anlayan yoksa
Böylece kalsın
Zamana bırakın.

5 kamyon hafriyat var.
Alamayacaksınız bu hafriyatı şimdilik uğraşma. 3-5 tonluk kayaları yerinden almak icap edecek. Emek lazim zaman lazım finansman lazım.
Bi kasası varsa onu alalım yeter elbet asıl malıda bi büyük baş alır allah zaten büyük baslara nasip etmiyormu oyle olmuyormu zaten

Üst Alt