Bu yılan anlamı ne abilerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Buna yanıtın ne senin eş dost arıyor bakmaya gidiyorum abi valla hergun bir yere bakıyoruz bu ne anlam taşıyor sayın abimbirkac konu (isaret) ile ayni anda ilgilenebiliyorsunuz,gipta etmemek elde degil,kolay gelsin...
son koydugun resim deki yer horasan ise calisacgin yeri bulmussun gibi,ama sen yinede ustalarimizin yorumlrinida bekle...
Pardon kardes telden baktigim icin gozdrn kesik yeri ve agiz kismini kacirmisim evet yilan o kayayi kople her yerini gorebilecegimiz sekilde cek ayrica on arka sag ve sol 5 metre isaretle ileriyi gorebilcegimiz sekilde cekermisinNasıl fosilleşmiş abi daha 2 saat önce yanında idim işaretin çektim kabartma yapılmış taşa
Pardon kardes telden baktigim icin gozdrn kesik yeri ve agiz kismini kacirmisim evet yilan o kayayi kople her yerini gorebilecegimiz sekilde cek ayrica on arka sag ve sol 5 metre isaretle ileriyi gorebilcegimiz sekilde cekermisin
GraSviTi[/QUOT tamam abi cekicen hafta sonu ve ağzı açık abi o ne anlama geliyor hemen yılanın yanında kuru dere var birde