HATTAP hocam zatı alinize yorumlarınıza cevabı yazısında ,saygısından dolayı ,hocam diye hitap eden bir kişinin ,sizi sınamak veya polemiğe sokmak amacı neden olabilir. kimleri sınava tutmuşuz ki size böyle muameleyi layık görelim. bu durum bize ne kazandırabilir.emin olunuz ,çok üzüldüm. değindiğiniz konular da size öyle bir ithamda ve tabirde bulunmuşta olamam.olayı yatıştırmak için sizden saygı ile hocam bize müsade ediver,halledelim demişimdir.sizin cevabınız onun istediği ortamı hazırlıyor,konuşmasına bahane oluyor türü ikazlarım olmuştur. kişilerle değil verdiğim mücadele sitenin huzurunun tesisi olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz ve devamında konulara yaptığınız yorumlardan en çok memnuniyet duyan ve destekleyici olan bir kardeşin olduğumu düşünüyorum. önceki konulara ait en küçük bir serzenişimiz olmuşsa ben kendimi yanlı ve kasıtlı hareketten cezalandırırım.
YORUMLARA MÜDAHELE EDEREK FORUM AKIŞINI BOZAN ,huzur kaçıranlara karşı tavrımın ,nasıl olacağını da iyi bilmenize rağmen,konu açmaktan sakınmazı da anlayabilmiş değilim. üyelerimize sunulan bir bilgiyi suistimal edecek ,ard niyetle yaklaşan birine ,afferin iyi yapıyorsunmu diyeceğiz.
istersen bir anket düzenleyelim. işaretlerden veya bu konudaki bulgulardan malzeme olup olmadığını kaç kişi anlayabiliyor görelim.bende bunu ayırabilen değilim desem muhtemelen oda size samimi gelmeyecektir.
sizin boşuna söz söylemeyeceğinize olan inancım,böyle bir talebi gündeme getirmeme vesile olmuştur.
ben 60 ı bitirmiş bir fani olarak, bir şeyler öğrenmek icraat yapmak gibi bir düşünce içinde değilim.istediğim yerin maden tespitini çok rahat yapabilecek beceriyede sahibim.ama sizde var olduğuna inandığım detayların üyelerimizce bilinmesini istedim.belki birileri bu vesile ile yararlanabilir.her halde bizlere de günah olmazdı.
özel mesajım size değil genele kapalı. isterseniz size özel açabilirim.
Hattap hocam bu konuda başka sözümüz olamaz. zamanı geri alma imkanımız olsa bir gün önceye severek alırdım.ama kabul görmeyen talebimi aldım.
ALLAH a emanet olunuz Hattap hocam.