Bu Obje Ordek Kafası mıdır?

Sibel55

Kullanıcı
Define

Ekli dosyalar

• 9FFD3B9F-213F-4162-9993-F5DA8B11939A.jpeg
    9FFD3B9F-213F-4162-9993-F5DA8B11939A.jpeg
    962.2 KB · Görüntüleme: 15

Sibel55

Kullanıcı
O objenin bulunduğu yerde daha fazla işler olur.Maşallah tarla bereketli imiş
Ama çok şey duydum defineyinin yerini belirler o küçük şey ordan oraya gitmiştir onun bulduğum yerde üç armut agacı olmalı felendı finandır hiç birşey çakmaz orda göz yanılması dediler

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Arkadaşım Merhaba,
Hoş Geldiniz.

İlk yapacağınız şey; Sitemizin Kurallarını Okumak.
İkincisi daha önce açılan konuların bir kısmını okuyup incelemek ve buna göre konu açımlarını yapmak.

Açtığınız 2 konuyu sildim. Sitemizde buluntu yayınlamak yasaktır.
Diğer konularınızın ismini de fotoğraflara uygun olarak değiştirdim.

Bu siteye "çok acemi" gelir. Bunda hiçbir sorun yok. Zamanla işleyişi ve iletişimi sağlar.
Bazıları da "dalga geçmeye gelir" Biz yazılarından ve yaklaşımından bunları tanırız.
Biraz müsahamadan sonra kalıcı olarak banlarız. Başka nik alır gelir. Her seferinde bu işlem tekrar eder.
Bu zamana kadar tek kişi 17 ayrı nik ile deneme yaptı amma başarılı olamadı.

Konu açarken önce konunuza bir BAŞLIK yazınız.
Sonra açıklamalarınızı ve talebinizi yazarak görsellerinizi ekleyiniz.
Ustalarımız ve üyelerimiz konunuzu gördükçe yorumlarıyla katkı sunacaklardır.

İyi Formlar dilerim.

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Bunun bir sonuçunu söyleyin abi kalacak evimiz dahi yok bizim bu işlere baş koyduk hiç bir aletde yok nasıl yaparız biz
Bak şimdi sevgili kardeşim sizi ne görmüşümdür ne tanımışımdır söylediklerinizle doğru mudur yanlış mıdır onu da tam bilemiyorum lakin size bir büyüğünüz olarak bir şeyler söylemek isterim insanın kaderinde ne varsa onu Yaşar şayet nasibinizde böyle bir şey bulmak var ise o sizi mutlaka bulacaktır Ha yok ise boşuna ne kadar uğraşsanız da nasip olmayacaktır Her şey nasip kısmet kardeşim Siz bize ne kadar yardımcı olursanız Biz de size konu hakkında o kadar yardımcı olmaya çalışırız inşallah Mesela bu gösterilen objeler Hepsi Bir alandan mı çıktılar şayet öyleyse bu alan boş bir alan değildir Kimisi size durup dururken yok orada armut ağacı olacak şu olacak bu olacak diye bir şey söylemez Şimdi ben size sormuş idim bu bir taş yığından mı çıktı diye Belki de öyleydi fakat tarla olurken o taş. Yığın dağıtıldı sağa sola dağıtıldı Yani anlayacağınız Diyorsunuz ki biz bir şeyden anlamıyoruz O zaman sizi anlamıyorsanız bile bir tane anlayan birini bulmanız gerekiyor orada o alanda artık herhangi bir Yeni teknoloji ile ya da çok iyi çubuk kullanan birisi size buradaki olayları çözebilir. Bu alan ile ilgili gereken bilgiyi vermeniz gerekiyor çevrede neler var ne yok onları anlatmanız gerekiyor

Sibel55

Kullanıcı
Bak şimdi sevgili kardeşim sizi ne görmüşümdür ne tanımışımdır söylediklerinizle doğru mudur yanlış mıdır onu da tam bilemiyorum lakin size bir büyüğünüz olarak bir şeyler söylemek isterim insanın kaderinde ne varsa onu Yaşar şayet nasibinizde böyle bir şey bulmak var ise o sizi mutlaka bulacaktır Ha yok ise boşuna ne kadar uğraşsanız da nasip olmayacaktır Her şey nasip kısmet kardeşim Siz bize ne kadar yardımcı olursanız Biz de size konu hakkında o kadar yardımcı olmaya çalışırız inşallah Mesela bu gösterilen objeler Hepsi Bir alandan mı çıktılar şayet öyleyse bu alan boş bir alan değildir Kimisi size durup dururken yok orada armut ağacı olacak şu olacak bu olacak diye bir şey söylemez Şimdi ben size sormuş idim bu bir taş yığından mı çıktı diye Belki de öyleydi fakat tarla olurken o taş. Yığın dağıtıldı sağa sola dağıtıldı Yani anlayacağınız Diyorsunuz ki biz bir şeyden anlamıyoruz O zaman sizi anlamıyorsanız bile bir tane anlayan birini bulmanız gerekiyor orada o alanda artık herhangi bir Yeni teknoloji ile ya da çok iyi çubuk kullanan birisi size buradaki olayları çözebilir. Bu alan ile ilgili gereken bilgiyi vermeniz gerekiyor çevrede neler var ne yok onları anlatmanız gerekiyor
Bunu buldum yer tarlalık alan uçurum uçurumun aşası ana yol yanında tarla vardı orda buldular

Üst Alt