Bilmiyorum tarlanın ortasından buldum ama büyük taş tarlanın kenarına taşındı tarlaya zarar veriyordiyrBu elinizde tuttuğunuz obje bir taş yığınındanmı çıktı
O objenin bulunduğu yerde daha fazla işler olur.Maşallah tarla bereketli imişBilmiyorum tarlanın ortasından buldum ama büyük taş tarlanın kenarına taşındı tarlaya zarar veriyordiyr
Ama çok şey duydum defineyinin yerini belirler o küçük şey ordan oraya gitmiştir onun bulduğum yerde üç armut agacı olmalı felendı finandır hiç birşey çakmaz orda göz yanılması dedilerO objenin bulunduğu yerde daha fazla işler olur.Maşallah tarla bereketli imiş
Bunun bir sonuçunu söyleyin abi kalacak evimiz dahi yok bizim bu işlere baş koyduk hiç bir aletde yok nasıl yaparız bizO objenin bulunduğu yerde daha fazla işler olur.Maşallah tarla bereketli imiş
Bak şimdi sevgili kardeşim sizi ne görmüşümdür ne tanımışımdır söylediklerinizle doğru mudur yanlış mıdır onu da tam bilemiyorum lakin size bir büyüğünüz olarak bir şeyler söylemek isterim insanın kaderinde ne varsa onu Yaşar şayet nasibinizde böyle bir şey bulmak var ise o sizi mutlaka bulacaktır Ha yok ise boşuna ne kadar uğraşsanız da nasip olmayacaktır Her şey nasip kısmet kardeşim Siz bize ne kadar yardımcı olursanız Biz de size konu hakkında o kadar yardımcı olmaya çalışırız inşallah Mesela bu gösterilen objeler Hepsi Bir alandan mı çıktılar şayet öyleyse bu alan boş bir alan değildir Kimisi size durup dururken yok orada armut ağacı olacak şu olacak bu olacak diye bir şey söylemez Şimdi ben size sormuş idim bu bir taş yığından mı çıktı diye Belki de öyleydi fakat tarla olurken o taş. Yığın dağıtıldı sağa sola dağıtıldı Yani anlayacağınız Diyorsunuz ki biz bir şeyden anlamıyoruz O zaman sizi anlamıyorsanız bile bir tane anlayan birini bulmanız gerekiyor orada o alanda artık herhangi bir Yeni teknoloji ile ya da çok iyi çubuk kullanan birisi size buradaki olayları çözebilir. Bu alan ile ilgili gereken bilgiyi vermeniz gerekiyor çevrede neler var ne yok onları anlatmanız gerekiyorBunun bir sonuçunu söyleyin abi kalacak evimiz dahi yok bizim bu işlere baş koyduk hiç bir aletde yok nasıl yaparız biz
Bunu buldum yer tarlalık alan uçurum uçurumun aşası ana yol yanında tarla vardı orda buldularBak şimdi sevgili kardeşim sizi ne görmüşümdür ne tanımışımdır söylediklerinizle doğru mudur yanlış mıdır onu da tam bilemiyorum lakin size bir büyüğünüz olarak bir şeyler söylemek isterim insanın kaderinde ne varsa onu Yaşar şayet nasibinizde böyle bir şey bulmak var ise o sizi mutlaka bulacaktır Ha yok ise boşuna ne kadar uğraşsanız da nasip olmayacaktır Her şey nasip kısmet kardeşim Siz bize ne kadar yardımcı olursanız Biz de size konu hakkında o kadar yardımcı olmaya çalışırız inşallah Mesela bu gösterilen objeler Hepsi Bir alandan mı çıktılar şayet öyleyse bu alan boş bir alan değildir Kimisi size durup dururken yok orada armut ağacı olacak şu olacak bu olacak diye bir şey söylemez Şimdi ben size sormuş idim bu bir taş yığından mı çıktı diye Belki de öyleydi fakat tarla olurken o taş. Yığın dağıtıldı sağa sola dağıtıldı Yani anlayacağınız Diyorsunuz ki biz bir şeyden anlamıyoruz O zaman sizi anlamıyorsanız bile bir tane anlayan birini bulmanız gerekiyor orada o alanda artık herhangi bir Yeni teknoloji ile ya da çok iyi çubuk kullanan birisi size buradaki olayları çözebilir. Bu alan ile ilgili gereken bilgiyi vermeniz gerekiyor çevrede neler var ne yok onları anlatmanız gerekiyor