bu bi hayvan ama hangi hayvan onu merak ediyorum
ersan ustam bununun olduğu yerdemi bu bi heykel gibi yapılmış artı buraya yakın bi yerden arkadaş el işareti içinden parayı aldı yeri göstermiyo ve kaplumbağanın alt düzlüğü burası bunun çıktığı yer hepsi aynı yerdeustam buralarda cubukcsuz hic bir sonuc alamasin nedense er tas yerinden seneler unce oynatilmis 1 ci sayfada bitkinci resim bir omega isareti ve kapali bir mara icinde bir kuyunun malzemesinden basediyor ustam burda isin cok zor uteki isaretleri bos ver mezar simgeleri var urasmaya deymez bana soracak olursan
bide ustam bu taşı kepçe su yolu açarken kırmış haberi bilem yok toprak altı yani sizin anlıyacağınız taşı biz bulduk olduğu yeri kestiremiyoz olduğu yerde sizin bahsettiğiniz mağra varsa eğer içinde illaki boş değildir burası çok değrli biyerustam buralarda cubukcsuz hic bir sonuc alamasin nedense er tas yerinden seneler unce oynatilmis 1 ci sayfada bitkinci resim bir omega isareti ve kapali bir mara icinde bir kuyunun malzemesinden basediyor ustam burda isin cok zor uteki isaretleri bos ver mezar simgeleri var urasmaya deymez bana soracak olursan
6 gün ormanı gezdim, değil bunun gibi taş, el kadar taş yok başka... Bakır ve gümüş çubuklarda 200 metreden tam tepesine dikti. Bunun çekimide çok güçlüydü ama ersan ustanın mıknatıslı bakır borudan koydum üzerine hiç zerre çekim yapmıyor şimdi. Bence taş, içinde metal tozu varsa altındaki malzemenin manyetiğiyle mıknatıslandı yıllarca diye düşündüm. Çünkü taşın altı çekim vermeye devam ediyor (delip su doldurma, bentonit, karbonatlara rağmen)taş bence farklı oluşundan dolayı son noktaya işaret olarak koyulmuş olabilir