Selamunaleykum,
cümleten hayırlı sabahlar. yakınımın sağlık probleminden dolayı vakit ayıramadım bir süredim. sabahtan bakayım kimler ne yapmış dedim bu konuyu gördüm.
ilk olarak
@demeter hoş geldiniz. mekanımızda güzel vakitler geçirmenizi dilerim.
konunun ana öznesi sahtekarlık üzerine olmuş. bu durumlarda es geçmek görmezden gelmek yapımızda yoktur. bu nedenle 2 kelam yazıp bende görüşümü bildirmek istedim.
1- demeter ismi bana yabancı gelmiyor
2- 2018 yılına ait konuyu nasıl buldunuz ? neden bu konuya odaklandınız.
3-
@özgürXdaglı ustam siz neden bu konu içinde stel paylaşıp bilgi istediniz ? ( sizin define hobisinde görmüş geçirmişliğiniz vardır, neden daha önce değil de şimdi burada paylaşma gereği duydunuz ? )
4- özgür ustam neden demeter üyemize destek olma gayretinde bulundunuz, yani neden onu savunma çabasına girdiniz.
5-
@R00T usta kişi hakkında bir fotoğraf paylaşmış, buradaki gayesi kullanıcıların dolandırılmaması yönünde bir çabadır.
6 - "
tüm bu yazılanları anlamıyorum tamamen yardım amaçlı buradayım ve ilgi alanım eski yazıtları çevirmek ve bunu yaparken keyif alıyorum o yüzden eski konulara girip stel üzerindeki yazıları çevirdim" diyorsan,
gönülden teşekkür eder sitemizde daim olmanı dilerim.
Define Mekanı forum sitemizde ücretli olarak hiç bir işlem için hiç bir yardım talebi için ücret talebinde bulunmadığımızı belirtir yine bu uyarılara rağmen mağduriyet yaşayan üyelerimizin de hiç bir hak talep edemeyeceğini belirtmek isterim.
"Bununla birlikte, bu tür ücret taleplerinin tespiti halinde siteden süresiz uzaklaştırma cezası alınacağını da bilmenizi isterim."
saygılarımla.