banada,banada.bende istiremErsan dostum senin kasaları bana devredermisin
banada,banada.bende istiremErsan dostum senin kasaları bana devredermisin
Okay, ok, tamam, vallahi size haber vereceğim gideceğim zaman ama ya ersan ustayı bulamazsak. koybolmaktan korkuyorum Bulgaritan'da.Tevfik usta ersanin yanina giderken banada uğra bi baskın yapalım seninle beraber
S.a. Ewel Allah nerede olursa olsun beraber olduğumuz müttetçe buluruz bizden ancak uçan ile kaçan kurtulur diyeceğim ama kurtulamaz. tabii bende her ihtimali göz önüne alaraktan ben yinede gps etrex aletimide yanıma alırım oturmuş olduğu sandaliyesini bile tespit ederiz.hehehehheee.Ben onu elimle koymuş gibi bulurum orda Tevfik usta sen merak etme ersan afrikada olsa bile buluruz
korkmayin kaybolmasiniz GPS ler var o da olmadi ben de burdayim yonlendiririmOkay, ok, tamam, vallahi size haber vereceğim gideceğim zaman ama ya ersan ustayı bulamazsak. koybolmaktan korkuyorum Bulgaritan'da.
S.a. Sayın Ustam İnşallah gün gelir oda olur İnşallah bende O güne kadar selvilerin altına yatmaya gitmem.ersanın konu başlığına bakınca bu defa turnayı furmuş sarı kız resmleriini Tevfik ustaya göstermiştir diye baktım.
tuuuhh gene kapağa baka kaldıkk.
yaa ustacım kusura bakma damdan düşer gibi bi laf olacak amma.S.a. Sayın Ustam İnşallah gün gelir oda olur İnşallah bende O güne kadar selvilerin altına yatmaya gitmem.