Bütün Ustaların Bunu Incelemesi Gerek ! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Bütün Ustaların Bunu Incelemesi Gerek !

derman_833

Kullanıcı
derman ustam,resimlediğin şeklin tam ortasında,grek alfabesinin 11.harfi olan (Λ) LAMBDA var.onun sayısal değeri de 30'dur.eskiden mesafeler ayak-adım-stadion gibi birimlerle ölçülürdü.buradaki mesafe kuvvetle muhtemel adımdır.1 adım da,günümüz değerleriyle yaklaşık 68 cm. e denk gelir.buradan hareketle 30 adım x 68 cm.= 20,4 mt. eder.vatandaşın biri,bu işareti eğer para nişanı olarak yapmışsa,bakılması gereken ilk nokta da burasıdır.
bilmem anlatabildim mi? ;)
sana da hayırlı bayramlar.:)
Çok güzel özetle din ustam kesinlikle kontrol edeceğim ama birde su var ki hangi yöne işaretin baktigi yöntemi yada başka bir yöntemi acaba ? Saygilar

M.Yavuz

Kullanıcı
işaretin tam karşısına bakmalısın.Λ 'nın hangi yöne baktığını hatırlıyormusun?işaret özel yapılmışsa,mutlaka güneş ile bağlantısı olması lazım.;)

karanar

Kullanıcı

m.yavuz ustam çok güzel bir noktaya temas etmiş, kendisini tebrik ederim. güzel yakalamış. yalnız; kayada üç adet lambda ''Λ'' var. bu yüzden bu kaya anladığım kadarıyla ermeni işi. tipik ermeni üçlemesini yapmış ve işaretleri olabildiyince karıştırmış. harita desen değil. kuş desen hiç değil.anlaşılan yakınlarda harabe ev, ahır yada şapel var. o da, en soldaki küçük lambda tarafındadır.kısa bir düzlemeden sonraki küçük tepenin yamacında olan bir harabe aramalısın.
bu arada üç lambdanın ortasındaki karışıklıktan dolayı davut yıldızı oluşturmayı unutma. tabi bölgedeki üç ağaç, kaya yada çeşmeyi bulursan. başarılar.

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
Kartal diyebileceğim bir fügür ve direk avına dalıyor , işaret yerdemi duvardamı belli değil. kayayı ve çevreyi uzaktan görsek iyi olur.
ona göre yorum yapalım. selamlar iyi bayramlar.

Üst Alt