Büyük kayada derin oyuk içinde insan yüzü | Define işaretleri ve anlamları

Büyük kayada derin oyuk içinde insan yüzü

MİR.

Kullanıcı
Dostlar herkese selamlar sevgiler
Aklıma gelince size sormak istedim küçükken yıllar önce köyde dağlara doğru çıkarken eğimli tepede büyükçe ve dikili gibi duran bir kayada derin bir oyukta bir insan yüzü görmüştüm hayal meyal hatırlıyorum şimdi ancak insan yüzü olduğuna eminim onun çünkü sonrasında orda yaşayan akrabalara sorup teyitlemiştim velhasıl tekrardan aynı yere gittiğimde o kayanın tahrip olduğunu - edildiğini gördüm burda nasıl bir çalışma yapılmalıdır sizce işaretin kendisi eğimli bir yerde baktığı yer ise epeyce aşağıda düzlük yorumlarınızı bekliyorum

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Tekrardan gidip görmek kısmet olursa detaylıca fotoğraflarım ustam peki mezarı nasıl anlarız mesela
Bahse konu mesele pagana aittir.
Statüsüne göre mezarın emareleri farklı olur. En basiti olan sunaklardan başlar, en kallavi olan "kaya tumulusune" kadar değişkenlik arzeder. Şöyle 50 metre geriden genel bir fotoğraf olsaydı meselenin anlaşılması kolay olurdu.
Paganda mezar yerini tespit kolay işlem yapmak meşakkatli ve masraflı ve zaman alicidir. Bu nedenle birçok yere el surulememiştir. Kazma-kurek çoğu zaman işe yaramaz paganist işlerde.
Zira paganlarin toprakla işi olmaz. Adamlar kaya uzmanı. Herseyleri kayada. Çünkü inançları ile alakalı.

MİR.

Kullanıcı
Bahse konu mesele pagana aittir.
Statüsüne göre mezarın emareleri farklı olur. En basiti olan sunaklardan başlar, en kallavi olan "kaya tumulusune" kadar değişkenlik arzeder. Şöyle 50 metre geriden genel bir fotoğraf olsaydı meselenin anlaşılması kolay olurdu.
Paganda mezar yerini tespit kolay işlem yapmak meşakkatli ve masraflı ve zaman alicidir. Bu nedenle birçok yere el surulememiştir. Kazma-kurek çoğu zaman işe yaramaz paganist işlerde.
Zira paganlarin toprakla işi olmaz. Adamlar kaya uzmanı. Herseyleri kayada. Çünkü inançları ile alakalı.
Gittiğimde konuya detaylı resim eklerim ustam pagan işi olma ihtimali kesin midir mesela ermeni işareti olabilir mi

Üst Alt